InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lavičky ponesou citát dlouholetého starosty Borotína

Antonín Brož , Autor: Foto archiv

Antonín Brož     Autor: Foto archiv

BOROTÍN – V Borotíně proběhla v květnu změna na postu starosty. Dlouholetý starosta Antonín Brož ze zdravotních důvodů rezignoval. Pracoval pro městys 37 let, starostou byl od roku 1990. Novým starostou byl zvolen Karel Tůma. Protože ještě do konce července ve svém zaměstnání vykonával funkci agronoma, pracoval přechodně jako neuvolněný starosta. Nyní od 1. srpna má Borotín opět starostu uvolněného.

 

„Mému předchůdci starostovi Antonínu Brožovi vymysleli kolegové za jeho práci pro Borotín odměnu v podobě symbolického dárku. Tím bude jedenáct laviček, které umístíme na nová místa v osadách a v Borotíně. Vhodné místo vždy vybereme po dohodě se zástupci místních částí. Na lavičce bude umístěný malý kovový štítek s citátem, který Antonín Brož rád používá: Aby bylo všude dobře. Lavičky umístíme pravděpodobně někdy v průběhu srpna," sdělil současný starosta Karel Tůma.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace