Pikantní minulost milence Polívkové: Gayové a nahé fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pikantní minulost milence Polívkové: Gayové a nahé fotky!

Anička Polívková s novým partnerem.
Anička Polívková s novým partnerem. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, Instagram.com)

Neviňátkem rozhodně není nový partner herečky Anny Polívkové (40), která byla donedávna spojována s  Michalem Kurtišem (29) ze StarDance. Polívková vyměnila tanečníka za ještě mladšího Jiřího Matouška (27), který má opravdu pikantní minulost.

Nový objev Anny Polívkové nafotil akty. Tato skutečnost praskla, když se v roce 2012 účastnil soutěže Muž roku a tyto fotografie ho mohly připravit o hodně. „Vím, že jsem jednou fotil akty. Ten člověk je pak chtěl přihlásit do nějaké soutěže, to jsem mu nepovolil. Ale snímky, které mám z focení k dispozici, rozhodně nejsou i s mým přirozením. Jestli takové vznikly, je mi to líto. Nechtěl bych o účast v Muži roku přijít,“ řekl před lety Super.cz Matoušek. „Všech, které vybereme, se ptám, zda za sebou nemají nějaké točení porna nebo focení erotických fotografií. Jiří Matoušek se spolu s ostatními smluvně zavázal, že pokud se něco takového objeví, bude vyřazen a zaplatí stotisícovou pokutu,“ dodal dle extra.cz ke vzniklé situaci pořadatel soutěže David Novotný.

Žhavé snímky však nejsou jedinou zarážející věcí. Matoušek se totiž zúčastnil soutěže Gay Man 2010. Nyní se tak nabízí otázka, zda je nový partner dcery Bolka Polívky bisexuál a jak to vlastně v minulosti se svou sexualitou měl. Matoušek podle již zmíněné redakce tvrdí, že boj v soutěži pro homosexuály neměl nic společného s jeho orientací, ale šlo o pouhou snahu zviditelnit se. Zajímavé.

 Anna Polívková na Českém lvu



Přečtěte si
bonicek
1. 8. 2019 • 13:13

Ona sama vypadá jako gay, takže to je úplně v pořádku. Kurtiš se na ní napakoval, díky ní měl kde bydlet a taky se dostal mezi smetánku. Pár zajímavých kšeftů mu přihodila, přesto si jí nikdy nevzal a to o něčem svědčí. Přeci, kdyby jí tak miloval, požádal jí o ruku už dávno, byli spolu dlouho. Anna se možná nechce vdát ale spíše si myslím, že loví ve vodách zajíčků, protože normální chlap by si o ní neopřel kolo...tak bere co je. Podivíny, kteří potřebují holku, co má zázemí. Dokud může nabídnout zajímavé konexe, tak s ní půjdou...pořád je z rodiny, co má jméno, i když sama talentu moc nepobrala, ačkoli si myslí pár bláznů, že ano.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.