Každý vymýšlí, jak originálně sdělit své drahé polovičce pohlaví jejich budoucího štěstí. Někdo střílí konfety v modrých a růžových barvách, jiní krájí dort. Rocker s tanečnicí si však zvolili opravdu netradiční způsob. Přáli si to mít černé na bílém. Přejí si tuto novinku dozvědět se oba najednou.

„Ještě nevíme, jestli to bude kluk, nebo holka. Máme to v obálce na ledničce a ještě jsme si to nepřečetli. Ze zkušeností s Terezkou, kdy mi řekli, že bude kluk, jsme si to nechali radši napsat,“ líčil svůj vznik nápadu Noid.

U oznámení nemůže chybět ani zpěvákova dcerka Terezka, kterou má s bývalou manželkou Gábinou Dvořákovou (30). Rozluštění hádanky nechali ale až na dovolenou, na kterou s nimi pojede Marta Jandová. „Teď v pondělí a úterý jedeme s Martou na výlet na takovou dovolenou a Marta nám to večer přečte u ohně, tak to bude strašně hezký,“ řekl pro Aha! natěšený Vašek. 

Těhotenství tanečnice ale není žádný med. Již od začátku trpí na pravidelné nevolnosti a kila přibývají rychlostí blesku. „Byla jsem překvapená, jak rychle mi narostlo bříško. Myslela jsem si, že to utajíme tak do třetího měsíce, ale už jsem se nevešla do kostýmů,“ svěřila se budoucí maminka při natáčení hudebního videoklipu Noida a Evy Burešové (26) na střeše Hudebního divadla Karlín. O návratu do divadla zatím ještě nepřemýšlela. „Doufám, že aspoň po půl roce si půjdu na chvilku zatancovat, ale přímo do plného provozu ne,“ usmívala se Eliška.

Zatímco pro ni se jedná o první těhotenství, Noid již nějaké rodičovské zkušenosti má. Je hrdým tátou malé Terezky, kterou má s bývalou manželkou Gábinou Dvořákovou (30). Ta ostatně loni v prosinci porodila další holčičku, tu má s novým partnerem Petrem Švamberou (40), s nímž v lednu oslavili veselku.  

VIDEO: Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
55 fotografií