Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Arianě Grande se splnil sen. Setkala se s Jimem Carreym

Kultura

  16:45
Los Angeles - Zpěvačka Ariana Grande je velkou fanynkou amerického herce známého například z filmu Maska nebo Truman Show. Svůj obdiv Jimu Carreymu dává herečka dlouhodobě veřejně najevo.

Ariana Grande se svým oblíbeným hercem Jimem Carreym. foto: Instagram / Ariana Grande

Žádný čas na žerty. Jim Carrey hraje muže, kterému se rozpadá rodina

Grande se se svým idolem setkala, když si střihla menší roli víly v seriálu K smíchu (Kidding). Jim Carrey je jeho hlavní hvězda. Zpěvačka se snímkem s Carreym na Instagramu pochlubila ve středu. K fotce napsala i komentář o tom, jak moc pro ni setkání znamená. 

Jim Carrey je její osobní hrdina, podle jejích slov jej zbožňovala od doby, kdy dokázala mluvit. Setkání tváří tvář předčilo její očekávání, herec je podle ní „vřelejší a velkorysejší než si představovala“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

there aren’t words. ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️i’ve been staring at my screen and no words do this moment justice. thankful for the most special experience of my life. nothing is crazier than getting to work with and spend time with someone whom you’ve idolized and adored since before you could speak. actually, what’s even crazier is discovering that person to be more special and warm and generous in person than you ever could’ve imagined. i get to make a tiny appearance on the hilarious and deeply moving show Kidding next season. this was a DREAM of an experience. thank you thank you thank you Jim and thank you Dave for having me. i have so much more to say but words actually can’t .... cover it.

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande),

Sympatie jsou mezi oběma umělci vzájemné, jak dokazuje Carreyho pochvalný tweet.

Grande má na šíji vytetovaný citát z jejího oblíbeného filmu Truman Show, kde Carrey ztvárnil hlavního hrdinu. V minulosti Ariana Grande na Instagramu sdílela Carreyho citát o depresi. Sama zpěvačka trpí  posttraumatickou stresovou poruchou. Má za sebou náročné období počínaje teroristickým útokem na jejím koncertu v Manchesteru v roce 2017. Šokem byla i smrt jejího bývalého přítele Maca Millera a médii propíraný loňský rozchod s komikem Petem Davidsonem.

Interpretka hitu Thank U, Next zanedlouho zamíří vůbec poprvé do Česka. Fanoušci budou moci populární americkou zpěvačku spatřit na vlastní oči 8. září v pražské O2 aréně.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!