Hlavní obsah
Článek

Bývalo o něm hodně slyšet. Muzikantovi Jakubu Mohamedovi Alimu produkoval desku Daniel Landa, byl autorem textů písní pro druhou řadu SuperStar. Zároveň to ale přeháněl s drogami a má i zkušenost s vězením. Po narození syna se ale prý všechno změnilo. A ze světa šoubyznysu tak trochu zmizel.

"Já nezmizel, spíš jsem se posunul na jeho druhou stranu. Tohle už není moje Praha, není to můj šoubyznys ani podmínky, které by mě bavily. Takže teď koučuju různé umělce, otevřel jsem nějaká tetovací studia a barber shopy. Věnuju se víc byznysu právě proto, že mám dvouletého syna a chci, aby o něj bylo postaráno," vysvětlil Jakub.

"S Luggerem sice v září vydáváme desku, budu tam zpívat jednu nebo dvě písničky, ale ambice být na pódiu už nemám," dodal. Založil také nadaci Dlaň v dlani.

"Šest let nepiju, sedm let neberu drogy, deset měsíců nekouřím trávu. Mám to do klidu, bydlím 35 kilometrů za Prahou, mám 75 slepic," vypočítal, jak se změnil jeho život. Zapomenout se na něj ale nedá, a co bude, až se o tátově minulosti dozví jeho syn?

"Budu se snažit mu vysvětlit, že táta už takový není. Nicméně jsem mu nedal ani svoje příjmení, to má po mamince, po mně je jen Jákob. Ostatně tahle doba ani není nakloněná tomu, aby se jmenoval Mohamed Ali," vysvětloval Jakub, který je po otci Kurd, a v našem videu se rozplýval nad svým otcovstvím. Ostatně jeho průběh sledoval i pořad Malé lásky, jehož byli s manželkou protagonisty.

Reklama

Další články

Načítám