Společnost Zynga zveřejnila své finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2019

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA) zveřejnila své finanční výsledky za druhé čtvrtletí, končící 30. červnem 2019, a to prostřednictvím svých webových stránek pro vztahy s investory. Výsledky za druhé čtvrtletí roku 2019 najdete níže nebo si je můžete přečíst na webové stránce http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results kde budou nadále k dispozici.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu, včetně multimédií, si můžete přečíst na https://www.businesswire.com/news/home/20190731005264/en/

Vedení společnosti Zynga také 31.července ve 14:00 tichomořského standardního času (17:00 východního standardního času) uspořádalo konferenci, kde byly finanční výsledky společnosti rozebírány. V průběhu konference bylo možné pokládat dotazy a společnost Zynga se snažila zodpovědět jich co nejvíce.

Pro přístup ke konferenci využijte odkaz http://investor.zynga.com, po ukončení konference je na stejné webové stránce možné přehrát si záznam konference.

Případně se můžete do konference přihlásit prostřednictvím následujících telefonních čísel:

Národní číslo pro volání zdarma: (800) 537-0745

Telefonní číslo pro volání ze zahraničí: (253) 237-1142

Identifikační číslo pro přístup do konference: 4977897

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM.

Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě.

Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter a Facebook.

Upozornění vydavatele

Pokud si chcete stáhnout video společnosti Zynga a tiskové materiály pro naše hry, klikněte na https://bit.ly/2IOcaej

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005264/en/

Kontaktní informace

Vztahy s investory:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Tisk:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT

Klíčová slova USA-finance-hry-zábava-počítače-Zynga

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.