Sociální sítě
Nahoru

Večer CHATTY ve znamení módy s exkluzivním šampaňským MUMM

Česká módní značka CHATTY Anny Tuškové a Radky Sirkové vyniká nápaditým střihovým řešením, kvalitními materiály, ale i originálními akcemi, které designérské duo připravuje pro příznivce této autorské módy. Kolekce studia CHATTY definuje výjimečný design, dokonale propracované detaily, řemeslo a eklektické využití materiálů. Pravidelné sezónní kolekce jsou navrhovány pouze z evropských materiálů a vznikají výhradně v české produkci. V letních měsících uspořádala značka CHATTY v galerii Artisème večer plný módy, v nádherné atmosféře s pozorováním zapadajícího slunce a exkluzivním šampaňským MUMM, které má zářivou, slámově žlutou barvu a jemné, pravidelné perlení, tak ladící k letním večerům.

Pouze pro tuto příležitost značka CHATTY vytvořila limitovanou kolekci tašek CHATTY EDIT. 2019001 v červené barvě, která pro návrhářky představuje lásku, energii, moc, vášeň a touhu. Červená má v mnoha oborech různou symboliku a využití. Vždy vzbuzuje pozornost a nikdy nenechává své okolí bez povšimnutí. Legendární šampaňský dům G.H.Mumm se též nechal inspirovat červenou barvou na stěžejním motivu designu lahve šampaňského MUMM v podobě ikonické červené stuhy, která obklopuje samotnou láhev, vzdává ji hold a vyjadřuje ocenění a uznání.

V průběhu večera si přítomní hosté měli možnost uvázat vlastní květinové vazby. Celý večer se nesl ve znamení ojedinělých požitků a umělecké tvorby. Všichni si vychutnávali možnost zapojit svou představivost, fantazii, vlastní pocity a prožitky při samostatné práci s aranžováním květin, s módou i s exkluzivním jiskřením šampaňského MUMM. Jednotným jmenovatelem večera byla krása a láska, tak jako u mnohé jiné umělecké tvorby. Již nyní se těšíme na další setkání s módní značkou CHATTY, která se během své existence etablovala na špičku české oděvní tvorby a získala i mezinárodní renomé.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.