Tomáš Gottlieb (70) sice svou kariéru začínal jako tanečník Jiřího Korna (70), vypracoval se však až na manažera na první pohled roztomilého dua Iveta BartošováPetr Sepéši. Pár se sice na veřejnosti prezentoval, jako kdyby šlo o dvě zamilované hrdličky, Sepéši byl však ve skutečnosti zakoukaný do tehdejší prodavačky z obchodního domu Kotva Marie Kovalecké. Ta s ním dokonce přišla do jiného stavu.

Vzhledem k tomu, že se Sepéšiho někdejší manažer Gottlieb s Kovaleckou i jejím synem Petrem Belhocinem stále přátelí, objevili se oba bok po boku na jeho narozeninové oslavě.

Po smrti maminky Petra Sepéšiho se Belhocine stal Sepéšiho jediným dědicem, z hitů Knoflíky lásky nebo My to zvládnem mu prý pořád jdou tantiémy. Tímto způsobem si prý spoří na horší časy, jak se říká. Dlouhá léta přitom ale vůbec netušil, kdo je jeho skutečným otcem! Nikdy se s ním ani nesetkal, narodil se totiž několik měsíců po jeho smrti.

„Kluci ve škole pořád mluvili o svých tátech, já nemohl, a tak jsem se mámy jednou zeptal. Moc se jí do toho ale nechtělo. Řekla mi ale nakonec pravdu, ukázala tátovy fotky, pustila jeho desky a já začal na tátu být moc pyšný,“ přiznal Belhocine před lety Blesku.

Jeho matka Marie se v době, kdy dospíval, dala dohromady s mužem arabského původu, jenž nejprve dělal diplomata v Paříži a později začal podnikat v Česku. Petr, který s ním vyrůstal, ho bral jako tatínka, a dokonce přijal i jeho exotické příjmení. Na svého biologického otce Sepéšiho ale podle svých vlastních slov často myslí. „Je mi moc líto, že jsem člověka jako on nestihl poznat. Ale od jeho rodičů a přátel vím, že to byl skvělý chlap. Snažím se být jako on,“ holedbal se Belhocine. Jak se nyní po letech zdá, po slavném otci tenhle mladý muž podědil nevinnou klukovskou vizáž, bezelstný pohled i sladký úsměv, kterým plavovlasý idol osmdesátých let zlomil v době své největší slávy nejedno srdíčko… 

VIDEO: Šokující zpověď: Byl jsem u toho, když se Iveta poprvé opila!

Video
Video se připravuje ...

Šokující zpověď: Byl jsem u toho, kdyz se Iveta poprvé opila! David Turek, Ondřej Rýbár

Fotogalerie
30 fotografií