Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Policie objevila tělo ženy v rybníku: Zřejmě patří pohřešované Jitce, která venčila Justýnu

Policie objevila tělo ženy v rybníku: Zřejmě patří pohřešované Jitce, která venčila Justýnu
Zdroj: Policie ČR
Neštěstí
Policisté od nedělního rána pátrali po osmačtyřicetileté ženě z Havlíčkova Brodu, která se vydala na procházku se svým bišonkem Justýnou. Ani jedna z nich se domů už nevrátila. Včera se na hladině rybníka mezi obcemi Kámen a Habry na Havlíčkobrodsku nalezlo tělo mrtvé ženy. S největší pravděpodobností se jedná o pohřešovanou Jitku.

Jitka Zachariášová (48) se v neděli 28. července krátce po deváté hodině ranní vydala na procházku se svým bišonkem. Jitka vycházela z místa svého bydliště v ulici Zahradnického v Havlíčkově Brodě se svým psem, kterého šla venčit. Ani jeden z nich se ovšem zpět domů nevrátil

Vypadá to, že pátrací akce je u konce. Nedaleko místa, kde Jitka byla naposledy spatřena, se v rybníku nalezlo tělo mrtvé ženy. "Včera ve večerních hodinách byla nalezena utonulá osoba na hladině rybníka mezi obcemi Kámen a Habry na Havlíčkobrodsku. S největší pravděpodobností se jedná o pohřešovanou ženu z Havlíčkova Brodu. Přesnou příčinu a dobu úmrtí určí výsledky nařízené soudní pitvy, stejně jako potvrzení totožnosti nalezené ženy," sdělila policejní mluvčí Stanislava Miláčková portálu TN.cz.

Pejsek Justýna se stále nenašel. Do pátrání byli zapojeni policejní kynologové a potápěči. Policie prosí jakékoliv svědky, kteří Jitku viděli, aby se obrátili na linku 158. "Jedná se nám zejména o sobotu 27. července - celý den a neděli 28. července dopoledne. Informace lze sdělit na lince 158. Kriminalisté by potřebovali zmapovat případný pohyb ženy v Havlíčkově Brodě a okolí, kdy mohla být na procházce se svým psem," zakončila policejní mluvčí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy