Homeland (Ve jménu vlasti)
92/100 - 315×

Homeland(Ve jménu vlasti)

Mrazivý špionážní seriál Homeland vznikl v produkci kabelovky Showtime, tedy v Americe, která je po událostech 11. září 2001 stále „lehce nervózní“ z terorismu. Tento konspirační thriller se točí kolem bipolární agentky Carrie, která s kolegy ze CIA bojuje proti terorismu.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | Showtime | 50 minut
žánr
Akční, Špionážní, Thriller
hrají
Claire Danes (Carrie Mathison), Mandy Patinkin (Saul Berenson), F. Murray Abraham (Dar Adal), Maury Sterling (Max Piotrowski), Elizabeth Marvel (Elizabeth Keane), Jake Weber (Brett O'Keefe), Linus Roache (David Wellington), Morgan Spector (Dante Allen), Amy Hargreaves (Maggie Mathison), Costa Ronin (Jevgenij Gromov), Rupert Friend (Peter Quinn), Sarita Choudhury (Mira Berenson), Damian Lewis (Nicholas Brody), Morena Baccarin (Jessica Brody), Jackson Pace (Chris Brody)

Osmé řady Homelandu se dočkáme až příští rok

Osmé řady Homelandu se dočkáme až příští rok

Neustálé přesouvání premiéry závěrečné série neskočilo. Nyní už víme, že se jí definitivně dočkáme až 9. února 2020. Kromě hlavních hvězd Claire Danes a Mandyho Patinkina se můžeme těšit také na návrat Mauryho Sterlinga, Linuse Roache, Beau Bridgese a Costy Ronina.

10 7
2.8.2019

Zdroj: Showtime

Diskuze /5

Rik

Tak snad to už dopadne. Nakonec tak dlouhá prodleva může seriálu ublížit.

3.8.2019 | 16:47:01
Pavel 1963

Tak to je dost na pytel… už skoro zapomínám, jak skončila poslední řada, nechápu ty odklady. Souhlasím s tím, že to nemusí být ku prospěchu… to věčné odkládání.

4.8.2019 | 20:49:53
seb99

Přesně tak.

13.9.2019 | 1:53:43
PurkyONEEEEEE

Konecne, toto je moj najoblubenejsi serial :)

7.10.2019 | 0:37:44
simonx

Sedmá řada končí pohledem na Kerý v hrozném stavu. Aby ne, zase to husa překombinovala. Chtěla naverbovat starýho Vladimíra Vladimiroviče a – čeká ji odloučení malým baby génie v sobě! Jak to? Vždyť si brala ty modrý prášky… Nebo byly červený? Je zmatená. Tolik se přitom těšila na dači v Sevastopolu. Navíc jí ho zase seberou. Půjdou po něm všichni. Ségra. Sociálka. Kluci od tajnejch. Kluci z Kremlu. Všichni prezidentovi kluci. Střih! Kerý se vrací do Germanistánu. Saul se nabídne, že si malýho jako vezme na sebe. Střih! Den D je zde! Vladimirovič junior je na světě. Střih! Honička v autě. Saul s obřízkovými kleštěmi se snaží dohnat prchající Kerý s Vladimirovičem juniorem, aby mohli v létě všichni tři ke Galilejskému jezeru. Střih! Když už to vypadá na léto se Saulem, náhodně kolemjdoucí skupina asi dvaceti frustrovaných snědých novoněmců vybavená pěti AK47 a několika Beretami se postaví za Kerý. Střih! Saul je zatčen německou policií za nedovolené nošení ostrých předmětů na veřejnosti. Kerý děkuje novoněmcům, dva, vlastně čtyři vypadají fakt dobře, tak nač dlouhé proslovy… Střih! (po deseti letech) Vladimirovič junior udivuje svými dovednostmi. Při kurzu plavání vytahuje z bazénu antické amfory. Při návštěvě berlínské uloví poslední žijící exemplář tygra usurijského. Jako jediné bílé dítě ve čtvrti má i patřičný respekt!

27.12.2019 | 23:35:00
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpořte překladatele

Chcete-li podpořit překladatele Homelandu a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. PayPal máme společný, takže pokud nám dáte vědět, za který seriál přispíváte, budeme vám vděční.

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama