InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov dal Božeticím lekci z produktivity

KOVÁŘOV – Na pátek 2. srpna si fotbalisté Kovářova a Božetic, kteří se ještě v minulé sezoně utkávali v I. B třídě, naplánovali přípravný zápas. Pro domácí fotbalisty Kovářova, chystající se po postupu na I. A třídu, šlo o první klasické přípravné utkání. Minulý týden sehráli první turnajové zápasy na domácím memoriálu, který jasně vyhráli, když v semifinále porazili Petrovice B 6:2 a ve finále Táborsko U18 4:0. Božetice v Kovářově čekal už třetí zápas – zatím prohrály v Jistebnici 3:4 a doma s Cehnicemi remizovaly 1:1. Ani na třetí pokus svěřenci trenéra Martina Zemana nezvítězili, na kovářovském hřišti dokonce utrpěli krutou porážku 0:5, ale nutno podotknout, že nastoupili proti doposud nejkvalitnějšímu soupeři a navíc v poli neodehráli úplně špatný zápas. Domácí ale potvrdili větší individuální kvalitu v zakončení.

TJ ZD Kovářov – TJ Božetice 5:0 (2:0). Branky: 35. a 36. Brůžek, 67. a 73. Hubička, 88. vlastní. Bez karet. Rozhodčí: Ťupa.

Kovářov: Baštýř – Kvasnička, Jarošík, Vlna, Hendrych – Smetana, Brůžek, Hubička, Novák – M. Suchan, M. Jaroš. Střídali J. Kubista a Suk.
Božetice: Vácha – J. Kotrba, M. Fara, Němec, L. Stejskal – Jiří Fara, Došek, F. Horek, Pecka – Radosta, Csanda. Střídali Zajíc – Tollinger, Vu Quang, Jan Fara, Němeček a Plavec.

Za Božetice nastoupil v první půli, než musel odjet na hokejový trénink do Milevska, také Ivan Radosta, který hrál ještě v minulé sezoně právě za Kovářov. V dresu domácích naopak po přestávce poprvé naskočil Jan Kubista, bývalý profesionální atlet, mistr republiky, účastník mistrovství světa a bronzový z mistrovství Evropy v běhu na 800 metrů, který měl kovářovské fotbalisty na začátku přípravy pod dohledem jako kondiční trenér, ale v Kovářově se mu tak zalíbilo, že si s nimi nyní přijel také zahrát. Bratr ligového fotbalisty FK Jablonec Vojtěcha Kubisty ale zápas pro zranění nedohrál a hned posléze odjel do nemocnice, kde mu dali nohu do sádry. Na další starty si tak bude muset nějaký čas počkat.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • FANDA 

    Reagovat

     

    Že ten Kubista raději nezůstal u atletiky.

    Vloženo 3.8.2019 08:34:34

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace