Utajený syn Petra Sepéšiho (†25) s prodavačkou z Kotvy: Snažím se být jako táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Utajený syn Petra Sepéšiho (†25) s prodavačkou z Kotvy: Snažím se být jako táta!

Petr Belhocine, utajený syn Petra Sepéšiho
Petr Belhocine, utajený syn Petra Sepéšiho (Profimedia)

Po dlouhé době ve společnosti objevil Petr Belhocine (33), syn Petra Sepéšiho (†25). Doprovázela ho matka Marie. To, že je synem známého pěveckého parťáka Ivety Bartošové (†48), mu přitom bývalá prodavačka z obchodního domu Kotva tajila až do jeho 12 let...

Belhocine je jediným dědicem Sepéšiho, z hitů Knoflíky lásky nebo My to zvládnem mu prý pořád jdou tantiémy. Tímto způsobem si prý spoří na horší časy. Dlouhá léta přitom ale vůbec netušil, kdo je jeho skutečným otcem! Narodil se totiž několik měsíců po jeho smrti. „Kluci ve škole pořád mluvili o svých tátech, já nemohl, a tak jsem se mámy jednou zeptal. Moc se jí do toho ale nechtělo. Řekla mi nakonec pravdu, ukázala tátovy fotky, pustila jeho desky a já začal na tátu být moc pyšný,“ přiznal Belhocine, který nechyběl na oslavě 70. narozenin Tomáše Gottlieba, bývalého manažera dua Iveta Bartošová – Petr Sepéši.


Jeho matka Marie se v době, kdy dospíval, dala dohromady s mužem arabského původu, jenž nejprve dělal diplomata v Paříži a později začal podnikat v Česku. Petr ho bral jako tatínka, a dokonce přijal i jeho exotické příjmení. Na svého biologického otce Sepéšiho ale často myslí. „Je mi moc líto, že jsem člověka jako on nestihl poznat. Ale od jeho rodičů a přátel vím, že to byl skvělý chlap. Snažím se být jako on,“ řekl Belhocine.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.