Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Peschkeová se přiblížila v San Jose titulu, antukář Schwartzman poprvé triumfoval na betonu

Květa Peschkeová s Američankou českého původu Nicole Melicharovou mohou získat v San Jose čtvrtý společný titul ve čtyřhře. Finále si zahrají posedmé, čtyřiačtyřicetiletá Češka má deblových trofejí zatím 32, o osmnáct let mladší Melicharová čtyři.

Nicole Melicharová a Květa Peschkeová
zdroj: ČTK/ZUMA

V San Jose jsou Peschkeová s brněnskou rodačkou nasazené jedničky a v semifinále zdolaly 6:4, 4:6, 10:3 dvojici Čeng Saj-saj z Číny, Liang En-šuo z Tchaj-wanu. Dnes je čeká další asijský pár Šuko Aojamaová, Ena Šibaharaová z Japonska.

Peschkeová s Melicharovou letos na okruhu WTA vyhrály turnaj v Brisbane, v loňské sezoně pak v Praze a Tchien-ťinu. O singlovou trofej budou v San Jose usilovat nasazená dvojka Aryna Sabalenková z Běloruska a překvapivě Čeng Saj-saj.

Je nám líto, video expirovalo.
Schwartzman vyhrál turnaj v Los Cabos

Diego Schwartzman vyhrál tenisový turnaj v Los Cabos v Mexiku a získal třetí titul na okruhu ATP. Ve finále šestadvacetiletý Argentinec porazil Američana Taylora Fritze 7:6, 6:3 a po dvou antukových trofejích slaví první na tvrdém povrchu.

Schwartzman v prvním setu odvrátil Fritzovi tři setboly za stavu 6:5 a tie-break následně ovládl 8:6. Ve druhé sadě prolomil dvakrát servis o pět let mladšího soupeře, jenž se v novém světovém žebříčku posune na kariérní maximum 25. místo. Vítězný Argentinec bude před Fritzem o dvě příčky.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články