InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Pondělní zastavení s pohádkami tisíce a jedné noci

    pondělí 13.5 16:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna Za Parkem

  • Absolventský koncert

    pondělí 13.5 17:00 - ZUŠ - hrad, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Třicet vteřin lásky vidělo okolo tří stovek diváků

MLADĚJOVICE – Divadla pod širým nebem jsou v letních měsících hojně navštěvovaná. Jinak tomu nebylo ani při večerním vystoupení ochotníků DS Skupa v Mladějovicích, kteří zahájili víkend komedií Třicet vteřin lásky od Alda de Benedettiho. Diváci se tak přenesli do pravé italské rodiny, kde se nic neutají a vše se řeší s horkou hlavou.

 

Hlavními hvězdami komedie byli Martina Rišková, Jaromír Toman, Věra Nováková, Marta Rišková, Václav Mikeš, František Hovorka, Michal Hvězda a Jana Vlková. Povedenou italskou rodinku režíroval Vladimír Riederer.

Dělat řidičský průkaz v utajení není nic jednoduchého. To pak lehce dojde k podezření, že jde o schůzky zcela jiného charakteru a problém je na světě.

Jak si s ním poradili v komedii, která vehnala lidem do očí slzy smíchu, mohou čtenáři týdeníku Strakonicko zjistit ve středečním vydání.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace