InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sousedovice rozstřílely Cehnice, gólostroj rozjely až ve druhém poločase

Sousedovice - Cehnice 5:1 , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Sousedovice - Cehnice 5:1     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

SOUSEDOVICE – Po střetnutích se soupeři z krajského přeboru se ve třetím přípravném utkání utkali fotbalisté Sousedovic s týmem z nižší soutěže. V neděli 4. srpna na domácím trávníku smetli Cehnice, s nimiž ještě v minulé sezoně hráli v I. B třídě, vysoko 5:1 (1:0). Jediný gól první půle, s níž trenér Přemysl Šroub nebyl spokojený, vstřelil Milan Glazunov. Brankostroj se rozjel až po změně stran. V 51. minutě sice z úhlu vyrovnal Patrik Řehoř, ale deset minut nato Milan Glazunov hlavou po standardce znovu poslal Westru do vedení. V 65. minutě Duba s přehledem proměnil penaltu, v 70. minutě rozvlnil síť Tomáš Glazunov, který využil přesné přihrávky Marcinka ze strany, a v 77. minutě Tomáš Glazunov prošel obranou a tváří v tvář brankáři nezaváhal. V závěru ještě samostatný únik nevyužil ke zvýšení skóre Kohout.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace