Karel Gott truchlí: Náhlá smrt věrného spolupracovníka!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 8:52 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 11:12

Karel Gott truchlí, náhle totiž odešel jeho věrný spolupracovník Michael Klang, který legendárnímu zpěvákovi připravil řadu nádherných projektů. Nad smrtí známého architekta smutní také Helena Vondráčková a spousta dalších lidí ze šoubyznysu.

Karel Gott sám bojuje se zdravotními problémy a o víkendu si vyslechl tu nejsmutnější zprávu ze všech. Ve věku 65 let zemřel architekt Michael Klang, který podle dostupných informací nepřežil infarkt uprostřed práce na nových projektech.

Zdali byl některý z nich i pro Gotta, jasné není, každopádně v minulosti byl Klang věrným spolupracovníkem Mistra. Stál za scénou jeho vánočního koncertu v Lucerně či designem pro společné turné s Helenou Vondráčkovou v letech 2002 a 2003. Navíc se podílel na přímých přenosech ankety Český slavík, kterou Gott dlouhé roky ovládal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Helena Vondráčková Official (@helenavondrackovaofficial), Srp 3, 2019 v 11:34 PDT

Právě Vondráčková na náhlý skon kolegy reagovala na sociální síti. „Před chvílí mne velmi ranila zpráva, že zemřel architekt a scénograf Michael Klang. Obdivovala jsem ho, protože jeho práce byla výjimečná. Je mi to moc líto, jeho odchod je velká rána pro umělecký svět,“ svěřila se na sociální síti.

Architekt věnoval velkou porci času také televizi, kde na něj rovněž nezapomněli. „Jsou zprávy, kterým člověk odmítá uvěřit. Mezi ně patří i ta, že nás opustil jeden z nejinspirativnějších televizních architektů - doc. Michael Klang. V jeho dekoracích jsem odvysílal mnoho pořadů. Je mi líto, že nové studio Otázek patří k posledním,“ ozval se moderátor Václav Moravec.

Témata: Karel Gott