Miss Bezděková je opět sama: Zajíček jí přišel na nevěru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Bezděková je opět sama: Zajíček jí přišel na nevěru

Andrea Bezděková
Andrea Bezděková (herminapress.cz)

Půvabná Česká Miss Andrea Bezděková (25) se před dvěma týdny definitivně rozešla s modelem Pavlem Gillernem (23). Důvodem byla modelčina nevěra s jeho kolegou.

Modelka se velmi ráda baví, a to se jí už několikrát vymstilo. Její poslední přítel, model Pavel, se kterým se před rokem seznámila během focení společné zakázky a dlouhé měsíce vztah tajili, neustál její veselou povahu. Podle našeho zdroje se měla modelka na afterpárty po vyhlášení Global Social Awards 2019 zaplést s jiným modelem. „Celý večer se od sebe nehnuli, a pak společně opustili večírek a odjeli s dalšími lidmi na privátní večírek,“ řekl očitý svědek. Večírek opustili ruku v ruce.

„Asi by to celé zůstalo v utajení, kdyby Andrea neměla tu smůlu, že párty probíhala v bytě spoluhráče jejího přítele Pavla. A ten se to velmi rychle dozvěděl,“ dodal zdroj. I když se mladík snažil úlet své přítelkyně ustát a přejít ho, nezvládl to. Následoval rozchod, který Bezděková potvrdila na sociální síti, když zveřejnila společné fotky s popisem Hans Christian Andersen. Na jeho pohádkách je zajímavé, že zpravidla nekončí dobře.

Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.