Na kafe s kastelánem Karlštejna

Kastelán hradu Karlštejn Ing. Lukáš Kunst zve na kafe s kastelánem.Mimořádnou prohlídkou celého hradního areálu Vás provede kastelán osobně a představí tak jeden ze symbolů české státnosti - hrad císaře Karla IV. z jiného úhlu pohledu.

Obsahem bude nejenom historie hradu, soukromé a reprezentační prostory, posvátné prostory s kaplí svatého Kříže včetně presbyteria, ale také třeba témata jako návštěvnický provoz, nepřístupné prostory, parkán, stavební úpravy v minulosti, stavební obnova probíhající (projekt IROP)... Zkrátka můžete s kastelánem strávit zajímavé odpoledne a podvečer na Karlštejně.

Součastí prohlídky bude nejenom káva a zákusek, ale také welcome drink a malé občerstvení.Kapacita prohlídky je omezena na 6 osob.Rezervace na prohlídku se nevyřizují, vstupenky je možno koupit na pokladně hradu.

Podle webu NPÚ

(lh,turistickelisty.cz,foto NPÚ)

PF 2024

29.12.2023 11:15:15

Všem spolupracovníkům, čtenářům a dalším přátelům přeje v roce 2024 vše dobré, pevné zdraví a štěstí nebýt nikdy v nesprávnou dobu na nesprávném místě za redakci webu TuristickeListy.cz autor ...