Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zmlátil Baroš hotelového hosta? Rozhodne kamerový záznam, jeho právník obvinění popírá

Zmlátil Baroš hotelového hosta? Rozhodne kamerový záznam, jeho právník obvinění popírá
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Lež jako věž?
Opilý Milan Baroš mě surově zmlátil, tvrdí údajně napadený Bohumil Ullrich. K potyčce mělo dojít v poslední červencový den v beskydském hotelu Horal. Fotbalista Baníku Ostrava ale obvinění popírá. Promluvil i jeho právní zástupce, podle kterého jsou obvinění lživá. Barošovo jméno podle něj očistí kamerový záznam, který si vyžádala policie.

Fotbalista Milan Baroš čelí obvinění ze surového útoku na hotelového hosta. Technik letového provozu Bohumil Ulrich tvrdí, že ho udeřil pěstí ho krku. Z potyčky si měl odnést zranění krční páteře a modřiny na levé ruce.

„Milan Baroš byl zjevně opilý a začal mi nadávat ty čuáku, ty zmde … my ti venku rozbijeme držku… V této době mě na recepci napadl tak, že si mě přitáhl za mou levou paži a potom se ohnal pěstí proti mně. Jeho pěst mě zasáhla do krku," řekl Ulrich portálu Blesk.cz.

V úterý ale vydal prohlášení Barošův právník, podle kterého jsou veškerá obvinění lživá. „Milan Baroš kategoricky trvá na tom, že se žádného protiprávního jednání popisovaného panem Ullrichem nedopustil,“ uvedl fotbalistův právní zástupce Petr Kausta.

Barošovu nevinu mají dokázat kamerové záznamy. „S ohledem na skutečnost, že z médií vyplynula informace, že policie si měla zajistit kamerový záznam z recepce hotelu z uvedeného dne, pak Milan Baroš tuto skutečnost vítá, neboť kamerový záznam by měl objektivně potvrdit, že se žádného protiprávního jednání popisovaného Ullrichem nedopustil. Pan Baroš odmítá i další lživé obvinění Ullricha, že byl zjevně opilý. Všechna tato lživá obvinění pan Baroš vnímá jako účelová s motivací jej dehonestovat před veřejností, jeho klubem a fanoušky," stojí dále v Kaustově prohlášení.

Případem se zabývají policisté a Milan Baroš se k němu do skončení vyšetřování nebude vyjadřovat.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy