ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 27381 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Na Hip Hop Kemp dorazí Tech N9ne, Masego, Token i Freddie Gibbs

0 jsk 7.8.2019

Ačkoliv se brány Hip Hop Kempu otevřou již za deset dní, jeho dramaturgie neustále brousí letošní program jak diamant. K soupisce jmen Tech N9ne (na foto), Masego, Token nebo EarthGang přidává klenot v podobě Freddieho Gibbse. Pojmu, který je díky sólovým nahrávkám i kolaboračním albům s producentskými mágy jako Madlib nebo The Alchemist hojně skloňován nejen za oceánem.

Přijedou také nizozemská partička Dope Dod, z vysluněné Kalifornie dorazí s ještě horkým materiálem Cloud 909 zaběhlá dvojka Oktane a Price aka Audio Push a po jedenácti letech se na Kemp vrátí kontroverzní Brother Ali. Slavit se bude i návrat (ztraceného) syna z Detroitu, který si říká Black Milk a Velkou Británii bude letos reprezentovat např. Da Flyy Hooligan, který musí být opravdovým zjevením, když mu na hostovačky kývla taková jména jako Sean Price, Evidence, Westside Gunn & Conway nebo Guilty Simpson.

O tom, že ženy v hip hopu jsou možná fyzicky křehké, ale v rapu za mužským osazenstvem rozhodně nezaostávají, se publikum Kempu přesvědčilo už nejednou. A letos tomu nebude jinak. Z Philadelphie totiž dorazí Ivy Sole a z JAR temný drahokam Yugen Blakrok.

Hip Hop Kemp 2019 startuje již příští čtvrtek 15. srpna na letišti v Hradci Králové a potrvá do sobotní noci 17. srpna.