VIDEO: Barevný Benedikt končí, dnes si můžete zakoupit jeden ze sta obrazů zde vytvořených
František Bodlák, snímek z loňského ročníku. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Několik dnů bylo možné na mosteckém Benediktu pozorovat malíře Josefa Zedníka, Františka Bodláka, Martina Prachaře, Terazu Amálii Pálovou, Elišku Marii Kozlíkovou, Magdalénu Nagyovou, Davida Madara, Romanu Štajerovou, Martina Ptáčka, Milana Reháka a Hanu Matuštíkovou při práci a sledovat, jak postupně tvoří svá díla.

Tento tvořivý malířský týden bude ve středu 7. srpna ukončen aukcí a prodejní výstavou děl těchto umělců, která vytvořili právě během těchto několika dnů na Benediktu. Nyní máte příležitost si jejich tvorbu pořídit a získat tak skutečný originál do svého bytu či kanceláře, na vernisáži, která se uskuteční ve středu 7. srpna v odpoledních hodinách.

Vernisáž obrazů totiž bude spojena s prodejní výstavou obrazů. Během vernisáže si budete moci prohlédnout a zakoupit více než 100 obrazů, z nichž 60 vytvořilo 11 výtvarníků během uplynulého týdne přímo zde na Benediktu.

Všichni umělci budou na vernisáži přítomni, takže si s nimi budete moci popovídat o všech jejich jednotlivých obrazech, inspiracích, technikách a o malbě jako takové.

Oficiální zahájení výstavy proběhne dne 7. srpna od 17 hodin, avšak vernisáž už bude přístupná od 15 hodin. Ukončení prodeje a případné aukce bude v 18.30 hodin.

https://www.youtube.com/watch?v=XDk2hf02R8M

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru