Na úterní neskutečné vedro si stěžovala na křtu nové desky kapely Botox Lucie Borhyová, která se právě vrátila před pár dny z dovolené. „U moře se ta horka snáší mnohem lépe,“ okomentovala české počasí moderátorka. „Byla jsem na dovolené v Řecku, užila jsem si to i s dětmi, pláže, moře, skvělé jídlo,“ přiznala nadšeně Lucie.

Ta podle informací Blesku dovolenou trávila právě u svého expřítele Nika, který je zároveň i otcem Luciina syna Lucase. „Vidět oba dva rodiče pohromadě není pro Lucase ničím výjimečným, vídá nás takto celkem často,“ přiznala Borhyová, která své soukromí úzkostně tají. „Kde jsem tam bydlela, nebo s kým jsem tam byla, si ponechám pro sebe,“ pronesla se smíchem Lucka.

V těchto dnech slaví moderátorka 20 let působení na televizní obrazovce po boku Reye Korantenga a právě svého kolegu si nemůže vynachválit.  „Je to takové druhé manželství. I když já nemohu porovnávat, já ještě nikdy vdaná nebyla, ale je to možné. Svatba ale není na pořadu dne a já nikdy o takové té svatbě v bílém nesnila, je pro mě spíš důležitější mít po boku plnohodnotného partnera,“ podle Lucie se tak stali nejen parťáky, ale také skvělými kamarády.

Kromě Lucase má Borhyová ještě dceru Lindu (5), jejímž otcem je někdejší kolega z Novy Michal Hrdlička. Ani toho si ovšem nevzala. V současnosti se Lucie ukazuje s podnikatelem Michalem Smečkou (30).

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová 20 let na Nově, botox neplánuje David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií