Udělal by tohle každý? Žena našla a vrátila tašku s pořádným balíkem peněz!
ilustrační foto
Zajímavosti

Chomutov - Že poctiví lidé existují dokázala paní Petra Chybychová z Chomutova. Cestou z práce našla na parkovišti tašku, ve které bylo mimo jiné i dvě stě tisíc korun. „Neváhala jsem ani vteřinu,“ říká sama nálezkyně.

Ne každý by se jistě takto zachoval, ovšem paní Petra ihned zavolala na policii. Díky dokladům v pánské tašce se podařilo zkontaktovat majitele, který se na místo ihned dostavil. Muž byl poctivé nálezkyni velmi vděčný a ke slovům díků přidal jako odměnu tisícikorunu.

A jak reagovalo na skutek paní Petry její okolí? „Někteří mi říkali, že jsem blázen, ale můj tatínek byl na mě velmi pyšný, jak dobře mě vychoval,“ uzavírá Petra Chybychová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru