Královna české country hudby Věra Martinová, jíž se podařilo porazit zákeřnou rakovinu, se své kariéře sice věnuje už přes třicet let. Nad vyprodané koncerty však vždycky stavěla svou rodinu, a zdálo se, že je v jejím manželství všechno naprosto idylické. S hudebníkem Jaroslavem Petráskem žila téměř pětadvacet let, než ji okouzlil Květoslav Zmrhal. „To, co mezi námi bylo, se někam vytratilo,“ shrnula známá zpěvačka dlouholetý vztah do jediné věty.

Zmrhal jí původně sice jenom napravoval bolavá záda, později mezi nimi ovšem zaplála láska. „Dostal mě z nejhoršího. Ale teď nemluvím o těle, ale o duši. Ta je důležitější, než si mnozí myslí,“ prozradila nyní Martinová portálu Expres.cz. Třetí vdavky ovšem neplánuje. „Domluvili jsme se, že svatba nebude, a doufám, že na to nezapomněl, protože bych mu u žádosti o ruku řekla ne. Už jsem byla dvakrát vdaná a opravdu se potřetí vdávat nechci,“ řekla Blesku královna české country scény.

S expartnerem se sice pokouší fungovat, jistá roztrpčenost mezi bývalými manželi prý však stále panuje. Ostatně poté, co se Martinová s Petráskem rozvedla, on okamžitě skončil i v její doprovodné kapele. „Jsme vcelku v pohodě. Ne že bychom byli kamarádi, to ne, nějaká hořkost tam asi malinko zůstala, ale vycházíme spolu velice hezky. V životě jsem toho manželství nelitovala, už proto, že právě z něj vzešla naše dcera, kterou nesmírně miluji a vážím si jí,“ zdůraznila plavovlasá pěnice.

A dcera Anežka si zase podle všeho váží své maminky. Vždy byla zpěvačce velkou oporou (kromě toho, že jí stála po boku v době, kdy bojovala s vážnou nemocí, společně jezdí i na dovolené), a tak i nyní přijala „otčíma“ do rodiny a rozhodně se na něj nekouká skrze prsty. „Mého partnera má ráda a já jsem šťastná, že spolu vychází. Dokonce jsme spolu všichni slavili Vánoce. Já jsem vždycky byla rodinný typ, proto s námi byl i dceřin partner, který je skvělý, nemohla si vybrat lépe,“ prozradila zpěvačka Expresu.

VIDEO: Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií