VIDEO: López se připravil o fiftýn. Chytil míček letící do autu

8. 8. 2019, 12:35
Video dne 5
Na rekreačních kurtech je to běžná situace a nijak 'se netrestá'. Ovšem pokud hrajete soutěžní zápas, tím spíše na profesionální úrovni pod dohledem spousty fanoušků a televizních kamer, musíte míček letící du autu nechat dopadnout. I když jde třeba o třímetrový aut. Ale i tak zkušenému tenistovi Felicianu Lópezovi se stalo, že sebe a svého parťáka Andyho Murray připravil o fiftýn a zároveň i game.
Profily hráčů
Feliciano López

K nevídané chybě došlo v úterý v prvním kole čtyřhry turnaje Masters v Montréalu. Andy Murray servíroval, Lukasz Kubot returnoval, Feliciano López zasmečoval a Marcelo Melo poslal míček daleko do autu. 

Tedy ne tak docela. Míček sice letěl zhruba tři metry mimo kurt, jenže López ho nenechal dopadnout a chybu tak nakonec udělal až on. Zkušený sedmatřicetiletý tenista ze Španělska.

I když lajnový rozhodčí zahlásil aut a soupeři se otočili zády, umpireový sudí chybu zaznamenal a fiftýn podle pravidel připsal dvojici Kubot/Melo.

Ti tak proměnili první ze tří brejkbolů a vývoj první sady vyrovnali na 4-4. Set i nakonec získali, ale z postupu se přeci jen radovali López s Murraym. Ti vypadli až druhý den ve 2. kole s francouzským párem Chardy/Martin.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Asi si říkal, že když se i jiná pravidla často vykládají tak nějak volně, ani s tímhle to nebude tak žhavé...
Reagovat
Lasicka
? by dostal držkovou od trenéra !!!
Reagovat
Krisboy
Tak on ani Murray nevypadá, že by ho zrovna chválil :)
Reagovat
rybicka
Mě spíš udivuje, že byl udivený :-) Murray se ovládnul, nakonec hra nebyla u konce.
Reagovat
Krisboy
Jelito :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist