Tohle se nepovedlo: Muž, který měl dávno sedět ve vězení, šel krást do obchodu. Chytili ho
ilustrační foto: VSČR
Chomutov

Chomutov - Drobná krádež se nevyplatila 21letému mladíkovi z Chomutova. Ten měl na konci července v supermarketu v Chomutově odcizit dvě balení lískových jader v hodnotě 250 korun.

Poté, co měl bez zaplacení projít prostorem pokladen, byl zadržen pracovníkem ostrahy a následně předán policii. „Policisté zjistili, že muž byl pro trestný čin krádeže v posledních třech letech soudem odsouzen, takže i přes nízkou hodnotu odcizeného zboží se měl opět dopustit trestného činu. Navíc bylo zjištěno, že mladík měl v červenci do určitého data nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody, což však neučinil,“ sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté mu tedy sdělili podezření nejen pro trestný čin krádeže, ale i pro maření výkonu úředního rozhodnutí a následující den ho převezli do věznice k výkonu trestu. Jeho nynější jednání je řešeno ve zkráceném přípravném řízení a dnes budou policisté z obvodního oddělení v Chomutově věc předávat na státní zastupitelství.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru