Vidím mřížku / šachovnici. Co to znamená?

Vidím mřížku / šachovnici. Co to znamená?

Stává se mi, když jsem hodně uvolněný a maximálně soustředěný na astrální tělo a v bytě zrovna něco praskne, tak se mi před očima hodně zablýskne.

Není to ale záblesk jak z foťáku, ale je to taková mřížka, kdy řádky a sloupce září do běla a mezi nimi jsou šedé čtverečky.

Anebo někdy ten záblesk má tvar šachovnice, kde se střídají zářivé čtverce s černými. Nepřipadá mi, že by ten záblesk byl v mé mysli, ale jako bych ho fakt viděl před sebou (mám ale zavřené oči) a objeví se jen na půl vteřiny a pak mě to vyhodí z koncentrace, protože to způsobí vždy to prasknutí. Nevíš, co by to mohlo být ? Nesetkal ses s tím ? Petře. Ty vidíš něco, co se objevuje až mnohem, mnohem později, a právě proto velmi gratuluji o to více.

Ty totiž již nyní vidíš mřížku, ze které se skládá tento hmotný svět, doslova celý tento vesmír.  Trochu jako ve filmu matrix byly různé znaky, v tomto světě jsou právě tyto mřížky. A… vidí to mnoho lidí, bez předešlých informací předem. A jsem moc rád, že Ty to vidíš také sám od sebe – to je pro Tebe samého největší potvrzení, že se stáváš Vládcem Síly (student Astrální akademie), Tvůrcem.

Toto se dá využívat při pokročilém astrálním tvoření, které má okamžitý dosah do hmotného světa (rámcově minuty, nejdéle několik dní). Jen je náročnější mřížku pochopit – jak funguje, jak s ní pracovat, aby vše fungovalo tak, jak si mi přejeme. První krok je se s ní zcela ztotožnit, neboť je to prostor, ve kterém se momentálně nalézáme (ať v hmotné realitě jím procházíme, či v astrální sféře prolétáváme), a byť nám mozek křičí, že to je pouhá podivná mřížka, a tedy nic, my víme, že to je vše - můžeš si to představit jako mřížku obrovských ocelových tyčí, které drží pohromadě mrakodrap. Tato mřížka drží celou naši realitu. 

Zkus si mřížku i vědomě vyvolat a zkoumat ji - nenechávat to náhodě, až se objeví sama. Dostaň se k ní a zkoumej každý detail, dotýkej se jí a pracuj s ní. 

A pakliže bys chtěl jít od základů (ty ses najednou ocitl ve vysoké škole), tak Astrální akademie tě provede krůček po krůčku, a tak pochopíš každý detail, a až se následně dostaneš ke mřížce, tak zažiješ neobyčejné věci a bude z tebe velký Vládce Síly / Tvůrce reality. 

Jdeš přímou cestou. Gratulujeme. 

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)

Pozorování mysli (audio meditace 19 minut)