Český herec Alexej Pyško, který se poslední dobou nejčastěji objevuje na televizních obrazovkách jako policejní šéf Rohan v seriálu Rapl, se nikterak netají svou hříšnou minulostí. Až do svých čtyřiceti let nedokázal odolávat ženské kráse a milenek měl tolik, že to dnes – podle svých vlastních slov – už ani spočítat nedovede. Přesto prý ale tenhle herec požehnaný sexy chraplákem žádné dámě svého srdce nic nesliboval a raději se vyhýbal vážným vztahům. „Říkám, že jsem byl charakterní erotoman,“ prozradil na sebe Pyško v rozhovoru pro magazín Téma.

„Ženy se mi vždycky líbily, rád jsem se zamilovával a poznával nové, a protože jsem nechtěl být nevěrný, tak jsem žil dlouho jako single. Pro ženy mám samozřejmě slabost pořád, ale teď mám dovoleno se jen dívat,“ dodal s úsměvem. Jeho pohádka má totiž šťastný konec, našel ženu, po jejímž boku se uklidnil, a uvědomil si, že s ní chce i zestárnout. „Manželka mě naučila ctít ji jako partnera, vážit si jí. Vycházet jí pokud možno co nejvíc vstříc. A ona mi to zase vrací z druhé strany,“ libuje si bývalý proutník. A to dokonce i přesto, že jsou každý úplně jiný! „Jsme protiklady, které se přitahují,“ popisuje jejich manželství.

„Slyšel jsem hezký bonmot, ‚všechny ženy jsou sestry‘. To bych podepsal. Jsou jiný druh než my muži, ale přiznávám, že ani s námi to někdy není lehké. Některé rozdíly musíte tolerovat, protože jiné věci jsou na nich zase velmi obdivuhodné. Navzdory mé brutální cholerické povaze mne naučily větší trpělivosti a mít nadhled,“ dodává Pyško, který má nejenom na divadelních prknech, ale i ve filmech a seriálech vždy štěstí na charakterní role sympaťáků a drsňáků. A dokonce se s ním tato škatulka veze i na poli dabingu. Stal se totiž jakýmsi „dvorním hlasem“ herce Bruse Willise (64).

VIDEO: Trailer na druhou řadu seriálu Rapl

Fotogalerie
30 fotografií