Rozhledna na Děčínském Sněžníku bude opět patřit soutěži „O srdce Kamenné dámy“
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Sněžník - V sobotu 24. 8. 2019 bude rozhledna na Děčínském Sněžníku opět patřit soutěži „O srdce Kamenné dámy“, tedy hasičům a všem návštěvníkům, kteří přijdou hasiče podpořit v jejich odhodlání vyběhnout v zásahovém obleku, těžkých botách, s dýchacím přístrojem a hadicí 173 schodů rozhledny.

V loňském roce zvítězil pan Luboš Adamec z HZS ČR PS Ústí nad Labem s traťovým rekordem 2:05:58 (dvě minuty!). 4. ročník soutěže zahajují hasiči v 9 hodin. Návštěvníkům pak od 11 hodin nabízíme možnost poměřit své síly ve zdolání schodů v kategoriích žena, muž a dítě. Rovněž bude připravena lezecká stěna, nízká lana, malování na obličej i soutěže a luky pro děti. Chybět nebude stánek s občerstvením a od 13 hodin nám bude hrát country kapela Couvej z Děčína. Po 14. hodině vyhlásíme vítěze z řad návštěvníků. Přijďte si užít prázdninovou sobotu! A pokud má někdo z Vás chuť soutěžit o nelepší koláč (buchty, bábovku…), pochlubit se svým pekařským uměním, kontaktujte nás. Rádi vyhlásíme dalšího vítěze.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru