Dokumentární stanice National Geographic HD se dočká česko-slovenské verze

12. srpen 2019

Tematická televize představuje svět vědy, dobrodružství a průzkumů. Přináší špičkové dokumenty, dechberoucí příběhy. Již 130 let podporuje výzkum, badatele, odborníky a reaguje na současná témata.

Od října začne dokumentární stanice National Geographic HD vysílat ve verzi pro český a slovenský trh. Portálu Digitální rádio to potvrdila Lada Dobrkovská, marketingová a PR ředitelka společnosti Channel, která tento placený kanál v našem regionu zastupuje. O novince již byli informování z důvodu změny kódování také operátoři, jež jsou na změnu připraveni. National Geographic HD přinese stejný obsah jako dosavadní verze tohoto programu ve standardním rozlišení.

„National Geographic představuje svět vědy, dobrodružství a průzkumů. Přináší špičkové dokumenty, dechberoucí příběhy. Již 130 let podporuje výzkum, badatele, odborníky a reaguje na současná témata,“ charakterizuje dokumentární stanici na svém webu společnost Channels. Tematický kanál je k dispozici v režimu 24/7, tedy čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Diváci si mohou vybrat, zdali budou pořady sledovat v originálním znění (angličtině), případně češtině. Stanice uvádí měsíčně v premiéře čtyři dokumentární série.

autor: lukpo
Spustit audio

Související