Ještě tři týdny zbývají do uzávěrky přihlášek do soutěže o ceny UiPath Automation Awards 2019

Začínající firmy v oblasti technické automatizace ze zemí střední a východní Evropy se až do 2. září mohou přihlásit do soutěže o ceny UiPath Automation Awards 2019 a získat pozvánku na slavností udílení cen v rumunské Bukurešti

V červnu letošního roku byla spuštěna soutěž o ceny UiPath Automation Awards 2019, která se mohou zúčastnit začínající firmy ze zemí střední a východní Evropy v oblasti automatizačního software pro firemní zákazníky (B2B) a již dnes se do této soutěže přihlásila celá řada silných kandidátů z celého regionu.

Další zájemci se mohou přihlašovat ještě 3 týdny a mít tak příležitost získat 50 tisíc Euro v hotovosti, služby mentora a přístup k zákazníkům firmy UiPath.

Soutěž o ceny UiPath Automation Awards má dvě kategorie:

• Start-Up Automation Award - do této kategorie se mohou přihlásit firmy, které mají životaschopný produkt v oblasti automatizace, začínající tým a získaly maximální externí financování do výše 1 miliónu dolarů;

• Scale-Up Automation Awards - do této kategorie se mohou přihlásit firmy, které mají alespoň 3 platící zákazníky, vlastní tým a maximální externí financování do výše 3 miliónů dolarů.

Konečný termín pro podávání přihlášek do soutěže je 2. září 2019 a prvotní vyhodnocení porota provede do 16. září.

Od 7. října začnou členové poroty navštěvovat jednotlivé uchazeče a vyberou 3 finalisty z každé kategorie.

Vybraní uchazeči pak budou moci své produkty prezentovat 30. října na konferenci How to web v rumunské Bukurešti.

Přihlášky uchazečů bude hodnotit celkem 5 porotců: Elisabeta Moraru - generální ředitelka firmy Google Romania, Vargha Moayed - strategický ředitel firmy UiPath, Boris Kumrey - ředitel firmy UiPath pro robotiku, Ondřej Bartoš - hlavní partner ve fondu Credo Ventures, a Stephen Allott - partner ve fondu Seedcamp.

Vítěz kategorie Start-Up (začínající firmy s produktem) získá 50 tisíc Euro v hotovosti, mentorské služby od zkušených řídících pracovníků firmy UiPath a technickou a marketingovou podporu.

Vítěz kategorie Scale-Up (firmy se zákazníky) získá možnost být představen minimálně 4 zahraničním zákazníkům firmy UiPath, dostane technickou a marketingovou podporu a jeho řešení také bude prezentováno v laboratořích UiPath Immersion Labs po celém světě.

“Navzdory naší současné hodnotě přes 7 miliard dolarů jsme ve firmě UiPath nezapomněli, že jsme před nedávnem ještě byli s potížemi bojující rumunský start-up, který podnikal v jednom bytě v Bukurešti s týmem 10 lidí. Víme, jak je těžké ze skvělého nápadu udělat skvělou firmu. Proto dnes chceme podat pomocnou ruku talentovaným podnikatelům v našem regionu, aby si také mohli splnit své sny,” řekl Vargha Moayed, strategický ředitel firmy UiPath a jeden z hlavních autorů tohoto projektu.

Do soutěže se mohou přihlásit startupy nebo firmy v počátečních fázích rozvoje ze všech zemí střední a východní Evropy (Albánie, Bělorusko, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Estonsko, Řecko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Malta, Moldavsko, Malta, Polsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Ukrajina a Turecko).

Kompletní informace najdete na této stránce.

Kontaktní informace

Kontakt pro média:

Georgeta Gheorghe - PR EMEA

georgeta.gheorghe@uipath.com

Zdroj: UiPath

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Rumunsko-komunikace-stroje-UiPath

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.