Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, v Divadle Broadway museli vyřešit situaci, kdy téměř v jeden moment otěhotněly tři muzikálové zpěvačky. Trojlístek těhotenského maratonu v Divadle Broadway je zdárně u konce. Po Leoně Černé a Lucii Molnárové porodila svého druhého potomka i půvabná Slovenka Zdenka Trvalcová.

Se svým manželem vychovává dvouletého syna. Nyní jim dělá radost už druhý chlapeček, kterého přivítali na svět. „Už skoro týden je tu s námi Matouš,“ pochlubila se šťastná maminka, která do poslední chvíle zpívala a vystupovala se svou kapelou VOILA. Teď už je ale v klidu doma a užívá si mateřské povinnosti.

Pod radostnou novinkou s fotkou malého Matouše se okamžitě začaly hemžit zprávy od kolegů z branže. „Zase kluk,“ napsala zpěvačka Marta Jandová. „Gratuluju! A vítám dalšího Matouše. Ať je zdravý a šťastný,“ přidala se zpěvačka Monika Absolonová. „Zdeničko GRATULUJUUU, buďte zdraví a šťastní,“ dodal Jan Révai.

Zpěvačku objevil v roce 2001 na konkurzu Filip Renč a obsadil ji do muzikálu Michala Davida Kleopatra. Pokud to Zdence stav dovolí, ráda by od podzimu po skončení šestinedělí naskočila právě v Divadle Broadway do muzikálů Kleopatra a Tři mušketýři.

Reklama

Další články

Načítám