Užijte si prázdniny na zámku a hvězdárně

Atraktivní mix zábavy a poznání pro děti školního věku nabídne tradiční program Prázdniny s muzeem, který proběhne od pondělí 19. do pátku 23. srpna na zámku a hvězdárně Vsetín.„Příměstský tábor“ organizuje Muzeum regionu Valašsko. V pondělí 19., úterý 20. a pátek 23. srpna bude probíhat na zámku, ve středu 21. a čtvrtek 22. srpna na hvězdárně.

Na účastníky čekají tradiční lektorské programy v prázdninovém balení plném her, soutěží a zábavy, prostřednictvím kterých se seznámí s děním v obou objektech. Akce je doporučena dětem od 8 do 13 let. „Ti, kteří k nám chodí pravidelně, ale vědí, že věkové rozpětí není úplně striktní a zabaví se s námi jak mladší, tak i starší děti,“ uvedla spoluorganizátorka akce Jaroslava Ševčíková.

Program s lektory bude probíhat vždy od 9 do 13 hod. a je jen na vás, zda se zúčastníte všech pěti dnů nebo třeba jen jednoho. Na akci není nutné se přihlašovat, organizátoři to nicméně doporučují, aby si mohli udělat obrázek o přibližném počtu účastníků.

„K dispozici je zázemí, WC, nápoje a pedagogický dohled, svačiny si účastníci nosí z domu,“ doplnila Ševčíková a na závěr dodala: „Věřím, že si tento prázdninový program jako vždy skvěle užijeme. Chtěla bych tímto všechny co nejsrdečněji pozvat.“

Turistickelisty.cz informoval Jiří Koňařík, Muzeum regionu Valašsko, p. o.


(lh,turistickelisty.cz,foto Muzeum regionu Valašsko)


PF 2024

29.12.2023 11:15:15

Všem spolupracovníkům, čtenářům a dalším přátelům přeje v roce 2024 vše dobré, pevné zdraví a štěstí nebýt nikdy v nesprávnou dobu na nesprávném místě za redakci webu TuristickeListy.cz autor ...