Ten Hag se domnívá, že Van de Beek zůstane v létě v Ajaxu

13.08.2019, 09:52
Aktuality
Real Madrid po neúspěšné loňské sezoně posílil kádr a s angažováním nových hráčů ještě nekončí. Hodně hlasitě se spekuluje o příchodu Neymara z PSG, na seznamu Bílého baletu je pak i záložník Ajaxu Donny van de Beek. Ve hře je suma přesahující padesát milionů eur...

Španělský velkoklub v létě neulovil Paula Pogbu z Manchesteru United a suma za případný transfer 22letého nizozemského reprezentanta se případně může vyšplhat až na šedesát milionů eur. Otázkou zůstává, zda k přestupu doopravdy dojde, vedení Ajaxu by svou hvězdu rádo udrželo a fotbalistu o tom už informovalo. Důvod je prostý - z Amsterdamu po úspěšné loňské sezoně odešlo několik opor a klub nechce přijít o další pilíř základní sestavy.

Ajax loni vyhrál nizozemskou ligu i pohár a sahal po postupu do finále Ligy mistrů, k čemuž Van de Beek přispěl sedmnácti góly a navíc přidal třináct přesných finálních přihrávek. Slavný klub se letos musí prokousávat předkoly milionářské soutěže, v tom třetím ho po remíze 2:2 v Řecku dnes čeká domácí odveta s PAOKem Soluň.

"Věnuje se jenom hraní. Domnívám se a také doufám, že zůstane u nás," prohlásil trenér Erik ten Hag.

"Pokud se něco změní, dozvím se to od (sportovního ředitele) Marca Overmarse," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (211)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ajax měl loni fantastickou sezonu jejich styl se mi líbil ale je potřeba se zeptat jsou schopný ji zopakovat? Chápu vedení i trenéra že chtejí udržet ty vycházející hvězdy na druhou stranu pro Nizozemskou reprezentaci by bylo dobre aby do toho Realu odešel.Co si budeme povídat trojka De Jong,De Ligt a Van de Beek je budoucí pilíř Oranjes a nevím jestli Ajax mu muže ještě něco nabídnout.Ve velkoklubech se ty borci mají šanci ještě zvednout přiučit hrát velké zápasy a zároven je čeká každodenní boj o základní sestavu a zároven pro Ajax to muže být nejlepší chvíle ho prodat.

Reagovat
Hector17

A proč jít do horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Horšího? Na základě jedný sezony? To snad ne,Už jen ze sportovního hlediska je Real Madrid lepší navíc má velké ambice proč se nestát součástí nového projektu v Evropském velkokubu? Já nechci hanit Ajax ten tým mám rád ale prostě dlouhodobě to má nastavený tak že vychová a prodá výš a znova vychová atd.atd. osobně nevěřím tomu že by se jím mělo podařit to co v loni né že bych jim to nepřál musí to být o osobních ambicích toho hráče hrát jednu z nejlepších soutěží na světě v jednom z největších klubu ber to tak že taková šance už nemusí přijít

Reagovat
misinho7

zbytocne reagujes na taky chujovy koment od Hectora

Reagovat
čutalista

Ale tak Ajax snad má ambice obhájit titul ne? Už jich odešlo dost, musí se to zase pouštět nějak rozumně. Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistě že má taky píšu že chápu vedení i trenéra i fanoušci kteří ho prosí jen muj názor je že Ajax už ho nemá kam posunout zatím co Real určitě ano.

Reagovat
Elliasson

Donny ještě může zůstat v Ajaxu. Ta vyrovnanost nizozemské ligy mu může něco dát. Zas nedělejme z Ajaxu komára. To spíš z mého oblíbeného Feyenoordu se stává pomalu komáří tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Já přece nedělám z Ajaxu komára píšu jen že by ten přestup mohl pomoci všem stranám a 3panělská liga je přece jen výš než Holandská

Reagovat
Elliasson

To je pravda, ale myslím si, že Donny je sice parádní hráč, ale pod Ten Hagem může růst. Aspoň sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě muže ale vyrustat pod Zidanem taky není špatný.Ne já plně respektuju tvuj názor a je pravda že jestli je tak dobrej tak sezonu vydrží v Ajaxu na této urovni na druhou stranu je to jedinečná šance která se nemusí opakovat a jsou týmy a trenéři kterým se ne prostě neříká.Já na to koukám i z hlediska toho že ten Real je pro něj dobrá volba podle všeho by měl nahrazovat Modriče svý šance by dostal a od příští sezony by se to mohlo postavit v záloze na něm ten tým se předělává mění je tam velkej trenér muže to být zajímavej projekt a výzva a já na to koukal i s pohledu Nizozemské reprezentace DE Jong a De Llgt odešli s vidinou rust výš muj názor je že Donny by měl jít taky.

Reagovat
sokar

no neviem či vyrastať pod Zidanom je až také terno, nakoniec to isté si asi spočiatku vravel aj Ceballos, že postupne bude nahradzovať Modriča, no na ihrisko sa dostal iba veľmi sporadicky. A to pre prestupe mal podobnú pozíciu akú by mal Van de Beek. Navyše prestúpil by do novotvoriacého sa týmu, kde sa to môže zosypať raz-dva. Z môjho pohľadu by dalším rokom v Ajaxe nestratil nič, určite neni v pozícii že prestúpi teraz alebo už nikdy

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mi ty výše zmíněné příspěvky přišli, jako by mu bylo osmadvacet a zažil svou nejlepší sezonu a tudíž je to pro něj asi poslední šance přestoupit do top klubu za skvělou částku pro klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě se muže stát že rok počká bude mít výbornou sezonu a přijde ještě lepší nabídka a já bych mu to přál navíc když tedka zustane tak bude v Ajaxu za boha já i výše píšu že chápu obě varianty a přeji mu aby at se rozhodne jakkoliv tak aby mu to vyšlo je to dobrý fotbalista.

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslím si, že pokud alespon udrží výkonnost a neklesne jeho hra o několik úrovní níže, tak se o něj pořád budou prát velkokluby jako je Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám na Zidana vlastní názor za který tady do mě dost lidí koplo za mě si myslím že De Beek by měl trochu lepší pozici než Cebballos a je i lepší fotbalista než Ceballos navíc ta výměna musí přijít jak píši výše neříkám že by odehrál všechno ale určitě by si ho připravily na příští sezonu i když je pravda že do Zidaneho není vidět a těžko říct co se mu honí v hlavě

Reagovat
AjaxFans

Stan u vás asi dlouho nevydrží.Zatim je to od vás slabost

Reagovat
Hector17

Ať si Real vychová vlastní hráče.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Slušný trol

Reagovat
ADM

Takze o tyzden v Reale

Reagovat
junglist

spíš se divim, že zatim nikdo nesáh po Zyiechovi...

Reagovat
Jandak

Podle me neni spatny, ale loni se vezl s ostatnima. Na africkem poharu to bylo videt. Tak proto si myslim ze po nem nikdo nesahl. Jako pro Ajax je to dobry hrac ale na nejaky TOP klub podle me nema ted..

Reagovat
Jandak

Tim nechci nejak znehodnocovat Ajax.. ale jen prece holadska liga je jinde nez ostani spickove souteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáhla Sevilla a Bayern,do Sevilly nešel že je podobně kvalitní jako Ajax kde se cítí doma a do Bayernu nešel že se ten přestup táhnul a asi neprojevil takový zájem jak by čekal tam byl spíš problém že Bayern dlouho jednal o Saném a Zyiech byl druhá volba.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přitom Bayern mohl mít oba, protože Ziyech je typologicky jiný hráč než Sané. Ziyech je něco jako James/Muller...lepší na jedné pozici, ale může hrát jak ve středu tak na křídle. Za to Sané je klasický křídelní hráč, který se věčně sune kupředu s ohromnou rychlostí. Typologická náhrada za RR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ale takhle nějak sem to pochopil ze Zyiechova vyjádření.Nevím jestli Bayern neposílí křídla a zálohu dopředu tak bude mýt velký problémy.Zdá se že trochu vedení Bayernu spí o Saném licitovaly tak dlouho až se zranil a u Ziecha asi taky nebylo vše ok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rodrigo Moreno podle všeho za 60 do Atlética, Ben Yedder v Monacu, Rony Lopes v Seville. Velmi zajímavý tahy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc opět spory ve Valencii, jelikož Alemany a Marcelino nesouhlasí s přestupem Rodriga do Atlética.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec by měl z Atlética odejít i dlouho propíraný Correa do ACM.

Reagovat
Messiáš

Mendes potahal za nitky na všech stranách. Ten si prostě hraje takovej svůj Football manager v reálu bohužel. Atletico na tom každopádně dost vydělá

Reagovat
Elliasson

Z Ben Yeddera bych byl v Monaku nadšený, ale za Ronyho.

A na Rodriga se těším, jen nevím, jestli nemáme v útoku přetlak.

Reagovat
Xavi

Ben Yedder za moc pěkné peníze, Monchi se zas vytáhl. Ale jsem dost zvědavý na Sevillu, těch změn tam proběhlo hodně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se to okno Sevilly líbí, ale těch změn je tam (pro Monchiho tradičně) tolik, že si to nejspíš bude sedat fakt dlouho. Snad to neodnese Lopetegui, kterýho u takovýho týmu vidím velmi rád.

Reagovat
Phillipinho

Rodrigo za 55+5 je teda dost drahej, ale jestli pujde za tech 55 Correa, tak je to vymena za lepsiho strikera. Ronyho Lopese znate? Ja moc nevim co si o tom prestupaku Sevilly myslet.

Co se tyce Vale, tak bych se nedivil, kdyby se Limovi po dnesku na to vykaslal Marcelino a Alemany. Prodat 3 dny pred zacatkem ligy jednoho z klicovych hracu k primy konkurenci je proste spatne.

Reagovat
Messiáš

Mě se Rony jako volba nelíbí, má za sebou sezónu dost přibržděnou zraněním a celkovou stagnací Monaca a kromě toho, že je to levák a tudíž nebude hrát přes nohu na pozici RW, kterou potřebovali posílit po odchodu Sarabii jako sůl, tak mě nenapadá vůbec nic, čím by mě měl přesvědčit, že byl třeba lepší volba než Bergwijn. Jsem vlastně tímhle docela zklamanej

Reagovat
Seydou Doumbia

Bergwijn má za sebou, podobně jako Lopes jednu povedenou sezonu. Ve věku žádná výrazná mezera není. Lopes tu skvělou sezonu měl 17/18, kdy odehrál celkově osmadvacet utkání z pravého křídla (17 z levého). Ten blázen měl ku konci sezony osmizápasovou brankovou šnůru. Loni v tragické sezoně hral hlavně z levé strany. Takže to klidně náhrada za Sarabiu být může.

Reagovat
Messiáš

Včera se psalo jako o potenciální náhradě o Andrem Silvovi, čemuž bych se vůbec nedivil a bylo by to dost smutny, že i Monaco se dokázalo vzepřit tomuhle kalkulu a přes lékařskou prohlídku jej nevzalo, ale Vale/Lim to dost možná nedokáže. Jsem zvědav, bude ještě hodně rušno

Reagovat
Phillipinho

Marcelino s Alemanym pry preferuji Thauvina a Mariana.

Reagovat
Messiáš

Thauvin by nebyl špatná volba, jen mám u něj obavu vzhledem k tomu, že je to spíše křídlo, že sebere minuty Ferranovi, o Kanginovi ani nemluvím. Zase se mluvilo o tom, že z Guedese chtěli udělat vyloženě hrotového hráče, byť teď v přípravě to z jeho strany rozhodně nebylo ono...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
JackDaniels.

Ben Yedder do Monaca??? yo si prilis nepomoze, nechcel on vyskusat velkoklub? Statistik ma slusne a sam sa niekde vyjadril ze by si rad zahral za velkoklub, mal narychlo skusit MU hosstovacka s opciou

Reagovat
Elliasson

Monako, jestli si sedne, bude zase zajímavý klub.

Reagovat
JackDaniels.

Uz by bolo nacase

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud si ale nesedne, tak to může být stejný bordel jako ve Feyenoordu nebo Marseille...akorát s několikanásobně lepším kádrem tudíž ještě větší průser Ben Yedder je útočník pro velkoklub a přestupem do Monaca jde z fungujícího týmu do nejistoty...

Reagovat
misinho7

Co je ten Pedro Poro zac co ide do Valladoidu? nejaky talent velky?

Ronaldo to stavia zaujimavo. Uz sme im poslali Javiho Sancheza, na ceste je Lunin a podla vsetko Kubo. Ten tim teda moze byt velmi zaujimavy, som zvedavy ako to mladici daju.

Reagovat
misinho7

Ronaldo chcen a hostovanie kazdeho mladika akeho chceme. Nebolo by zle si do buducna spravit nenapadnu farmu z Valladoidu

Reagovat
misinho7

akeho mame*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi talentovaný pravý bek, rychlý se solidní technikou. Loni měl v Gironě průlomou sezonu, tam teda nastupoval na wingbacku. City ho koupili na anglický deadline za tuším 12 mega, za tu částku nemají co ztratit. Obratem ho poslali hostovat do Valladolidu.

Reagovat
Jordi Alba

Jen si teda nejsem jistej, jestli mu bude Pucela vyhovovat, ale snad jo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V poledne se má konat schůzka v Paříži mezi PSG a Barcou ohledně přestupu Neymara. Podle Alfreda Martíneze bude Barca nabízet 80 mega plus Coutinha. Maximum, co je schopna nabídnout, je 100 mega + Coutinho. To by byl podle mě férový obchod pro obě strany.

Reagovat
Visca el barca

Těch 80 je podle mě málo.

Reagovat
vilp

Fakt nevím, proč by měli brát nechtěnýho hráče na výměnu. To nemůžou přijmout, doufám.

Reagovat
Elliasson

Zas útok Coutihno - Cavani - Mbappé, to by bylo užitku pro PSG!

Reagovat
BarcaGOAT

Coutinho nemôže hrať v útoku. Tuchel nemôže byť také nemehlo ako Valverde. Myslím, že to skôr dá Tuchel formáciu 4-4-2 a Coutinha dá do zálohy, alebo typické 4-3-3 a za Neymara niekoho kúpia, alebo tam dajú Di Mariu.

Reagovat
Visca el barca

Tak ten hráč je furt zajímavější než ti vaši. Furt mu je 27 a nevyšla mu sezona. Jako nabídky typu Bale a Modric plus prachy mi přijdou daleko horší.

Reagovat
Mateo16

Máme 5 záložníkov nikoho zo zálohy ponúkať nebudeme.

Reagovat
Reggie

Jednoznačně. Modrič je za zenitem a Bale se zajímá hlavně o golf. Zlatej Coutinho, i když mu to u nás teda vůbec nesedlo.

Reagovat
BarcaGOAT

Nesadlo mu to len kvôli tomu, že nehral na svojom poste v zálohe. V PSG sa znovu ukáže a dvojica Coutinho-Verratti v zálohe môže byť pre PSG v boji o LM veľmi dôležitá.

Reagovat
Reggie

No ja jenom reagoval na to, ze pro PSG ma urcite vetsi smysl vzit Coutinha dejme tomu na vrcholu nebo pred vrcholem sil, nez Modrice, ktery pujde podle me razantne dolu a Bale, jehoz motivace je spis na greenu.

Reagovat
BarcaGOAT

Jasne, že áno. Modrič a Bale nie sú pre PSG ničím zaujímavý. Modrič už asi najskôr môže mať iba max. jednú sezónu na vrchole a už ani asi to nie a Balea sa nevie Real zbaviť ani zadarmo, lebo ma gigantický plat.

Reagovat
Reggie

Asi tak.

Reagovat
vilp

Proč by měli chtít vůbec někoho na výměnu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože je to asi jediná možnost, jak zobchodovat hráče, který tam nechce zůstat, bude dělat problémy, má obrovský plat a několik dalších faktorů. Pokud by neexistovalo FFP, tak ho šejk klidně může potopit, protože pár desítek až stovek mega eur pro něj tolik neznamená, takhle ale musí koukat na to, aby za něj dokázal něco vytřískat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak oni taky nejsou v úplně komfortní situaci. Neymar tam prostě zůstat nechce a bude dělat bordel, nesklopí uši a nenechá si zacpat hubu prachama jako Verratti a mnozí další. To je prostě potenciální rozbuška. Takhle za něj můžou mít Coutinha a třeba Dybalu. Pokud to neakceptujou, tak jim tam zůstane a potom nechci vidět, co se bude dít, když už teď mu ultras během zápasu nadávají do zkurvysyna.

Reagovat
Mateo16

Veď pre PSG môže byť možnosť hosťovania 10 x zaujímavejšia. Môžu z Neymara dostať viac prachov ako za priamy prestup.

Pekný príklad je Lo Celso

Reagovat
BarcaGOAT

S Coutinhom sa zmierim, ale dúfam, že Semedo padol a nikam nepôjde, lebo je to náš jediný čistokrvný RB s kvalitou hrať základ. Tých 80 M + Coutinho je celkom slušná ponuka, ale ja si myslím, že PSG bude chcieť ešte o niečo viac. Ja by som im tam dal ešte možno tých 10/20 M v bonusoch ako napr. na odohrané zápasy, aby sme sa poistili, že aj bude hrať a nebude len stále zranený, alebo by sme im mohli ponúknuť Dembeleho na hosťovanie bez možnosti kúpi na jednu sezónu, lebo si nemyslím, že ešte teraz si nájdu náhradu na post Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

100 + Coutinho je pre Barcu velmi dobra cena, lebo tym padom nemusia Liverpoolu vyplatit 25mil na bonusoch. Z rovnakeho dovodu ho skusaju poslat i na hostovanie do Bayernu len za ten plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane sanci v sezone Wague?

Reagovat
misinho7

Hmm. Floro spi ci co... Sice niekde som čítal ze bez predaja sa do toho nepustia.. Ale to uz bude neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Floro nespi, Floro na neho iba nema, to je cele.

Reagovat
Baronne

Tyvole co s nim budem dělat, na tři posty Messi, Neymar, Griezmann, Dembelé a Suaréz, to jako dva z nich budou sedět? A ještě je to zmrd..

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju sa 3 sutaze, jeden sa zrani, dalsi bude mat slabu formu a do playoff LM nastupia traja najlepsi. To iste na clasico. Minulu sezonu na to Barca doplatila a hral 1 kreativny utocnik a dvaja drevaci v slabej forme.

Reagovat
Baronne

Jasný, ale neumim si představit, že to bude fungovat když se nikdo nezraní, ani jeden z nich nebude vysedávat na lavičce.. Přijde mi to trochu moc, na Neymara bych se úplně vysral

Reagovat
Mercury

Mne to zas tak moc neprijde. Zraneni prijdou, hrajem tri souteze a Luis nemuze uz ani zdaleka odehrat tolik co doted.

Reagovat
alcantara

Taka mala otazka niekde v pozadi znie, ci si je on toho vedomy.

Reagovat
patas92

On přese sám (loni?) prohlašoval, že by druhou devítku v týmu uvítal.

Reagovat
Gazdo

On si toho vedomy je uz to sam dva krat spominal ale otazka znie ci si je toho vedomy Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez už na to dávno nemá, takže je škoda jednoho z nich na lávce s Valverdeho nerotováním. Určitě to odnese Demb.

Reagovat
smazaný uživatel

cele zle.

Reagovat
Majk91

Tretia možnosť je zobrať ho na hosťovanie s tým, že budúce leto by sa to celé zaplatilo (samozrejme bez hráčskej výmeny).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta možnost hostování s povinnou opcí na příští rok je prý taky na stole, ale podle mě to není v našem zájmu, protože nemáme šanci sehnat za rok 200 mega bez drastických prodejů. Jednou z největších výhod angažování Neymara je, přiznejme si, zbavení se absolutního flopu Coutinha. Pokud to v tom dealu s PSG nebude možný, dal bych od Neymara ruce pryč, protože by to byla ekonomická sebevražda. Spekuluje se i o tom, že kromě Coutinha nabízíme i Rakitiće, ale PSG o něj nemá zájem.

Reagovat
Baronne

Reagovat
misinho7

no vas prezident o rok konci nie? ci o dva? cize jemu ide asi postavit co najlepsi kader vyhrat co najviac a po nom moze byt aj ekonomicka potopa..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel až za dva. Ale ten kádr je do dalších let složen kvalitně a neměl by vyžadovat velký investice. Což je v dnešní době velká výhoda, pokud se bavíme o tom, že každá skutečná posila pro Barcu a Real je za 50+ mega.

Reagovat
Majk91

To mas samozrejme pravdu ze by to bola ekonomicka samovrazda. Ale ak by sa podarilo poslat Coutinha do Bayernu s povinnou opciu o odkupeni dajme tomu za nejakych 80M, tak by to až taký problem nemusel byt.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bayern podle všeho povinnou klauzuli nechce, spíš chtějí posilu na přechodnou dobu a pak se vrátit k Sanému. Takový deal pro nás nemá smysl.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Přidat k tomu Raketu by byl pro nás příjemný bonus.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Hlavně se divím, že ho třeba chcete.. Už proto jakým stylem z vás udělal opravdové klauny a jak se chová. Jestli se tohle uskuteční, bude to nejvtipnější a netrapnější přestup v dějinách fotbalu..

Reagovat
misinho7

Ak neposilnime zalohu tak neviem...skods toho Pogbu, ale tie prachy co chceli... Mohli by tera zobrat Eriksena a Beeka ked uz.

Reagovat
Mercury

Pogba by pro vas fakt nebylo zadne terno.

Reagovat
misinho7

Nepochybujem ze by tu zalohu zdvihol. Aj ked ja by som bol najradšej za nejakeho makaca co tam beha hore dole a nevypusti súboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

O akej sume za Pogbu sa hovori?

Reagovat
misinho7

150-180

Reagovat
smazaný uživatel

Van de Beek vs Paul Pogba? Van de Beek vs Eriksen ? Astronomické ceny za oboch z Premier League ale kvalita totožná. Real Madrid by nemal ani len váhat a kupit ho chce to mladu krv v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Nestoji teraz Eriksen 60m? Ma posledny rok zmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja proti vdB nic nemam, ale rikat, ze je stejne kvalitni jako Pogba nebo Eriksen..

Reagovat
misinho7

urcite je to talent ale este ani z dialky nedokazal to co oni dvaja.. Ale zaujimavy hrac to je

Reagovat
Mercury

Ten kvalitativni rozdil neni tak velky, kdyz neberes v potaz zkusenosti. Kazdy z nich je typologicky uplne jiny a ma jine prednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Takze ak pride Neymar tak bye bye Carles Perez?

Reagovat
smazaný uživatel

aj Abel Ruiz.

Reagovat
Gazdo

Super som rad ze sme viac ako klub

Reagovat
madridcan

Kto ho mate vobec nasledovaneho? Ja o nom neviem nic. Potencial? Nahrada za koho?

Reagovat
Jordi Alba

OT: Ahoj, kdyby měl někdo chuť zahrát si fantasy LL o peníze (částka by byla podle počtu lidí, ale minimální hranice je 500Kć/cca 20 eur), tak dejte vědět buď sem nebo do PM.

Pravidla se pravděpodobně můžou lišit od fantasy lig, které jste již hráli - https://spanelskyfotbal.cz/fantasy-liga/6/pravidla

Peníze by se rozdělili pravděpodobně pro první tři (opět by záviselo na počtu účastníků. Prozatím je 5 účastníků, čím víc, tím líp. Možnost přihlášení je do čtvrtka.

Reagovat
uff

Som tak sklamaný z vedenia Barcelony. Ostane po nich potopa. Namiesto dvojice trebárs Joao Félix Van den Beek kúpime Griezmana a pravdepodobne Neymara. O tri štyri roky neostane z Barcy nič. Možno som len pesimistický no tie prestupy sú strašné.

Reagovat
Reggie

To tvrdim celou dobu. Griezman bude urcite vybornej, o tom nepochybuju. Ale nas utok ma ted prumer pres 30 let, coz je proste spatne. Mel se vzit za stejny penize Felix, ktery by postupne nahradil Lea a hlavne jak vidno, tak je davno schopny hrat zaklad v TOP tymu.

Reagovat
2miguel1

Toto je Barcelona. Tu musi prist hrač a okamžite zacat podavat vykony, aby tie 3-4 sezony uhral ma najvyssej urovni. Ked bude mat Joao 26-27 rokov a bude extratrieda, urcite ponom Barcelona pojde. Preto mame najlukrativnejsie zmluvy, najlepsie televizne prava, najdrahsie vstupenky, pretoze tu hraju hraci najvyssej kvality. Ked o 4 roky uz nebude Griezmann, tak sa kupi Felix uz vyskusany ligou. My niesme Atletiko, Arsenal, tu uz chodia hotoví hrači

Reagovat
Reggie

Takze podle tyhle logiky tady vlastne nemá co delat Dembele, Arthur nebo De Jong? Lenglet nebo Umtiti...

Reagovat
BarcaGOAT

Ale tých čo si vymenoval sú výnimky, čo na to majú aj v ich mladom veku. Taký Felix je zatiaľ len objav jednej sezóny v portugalskej lige.

Reagovat
Reggie

Blbost a nemyslim si to evidentne jenom ja, ale i Cholo a vedeni Atletu. Arthur je hrac z brazilsky ligy, takze pro nej byl prechod do Evropy. De Jong ok, ale Felix je vetsi nebo minimalne stejnej talent jako Dembele a stal stejne. Takze tohle fakt neberu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
uff

Nesuhlasim s tebou vo viacerom. No nechce sa mi to rozpisovat. No ked Xavi ci Puyol zacinali tak to bolo uplne inak. Ked skoncia 30nici tak ich nemame kym nahradit. Peniaze vyplytvame na Griezmana s Neymarom. No Ked skonci Messi sme v prdeli, lebo nemame nahradu ani peniaze. Barcelona ma najvacsie dlhy. Neudrzali sme ani Kuba ani Xaviho Simmonsa. Nehrame ani Cruyfovsky ani Guardiolovsky. Je toho moc a na dlho.

Reagovat
2miguel1

Inak presne som vedel, ze sa hned ohradite Dembelem, De Jongom... De Jong je v jeho veku hotový hrač na zaklad pre Barcelonu, takisto som velmi chcel De Ligta lebo on je v 19nastich leader. Dembele nikdy nemal, nema ani nebude mat na Barcelonu a je uplne jedno ci ma 20 alebo 26 rokov. On nema mentalitu hraca na Barcelonu. bodka. Valverde je trener pre Bilbao, bohuzial, stracame s nim cas. Arthur je hrac, ktory musi trochu este dozriet na Barcelonu ale aj on uz bude v tejto sezone lepsi ako pred rokom. Takcitak, pre nas je Griezmann v 27 rokoch ovela mensie a vyhodnejsie riziko, ako 20 rocny Felix v rovnakej sume. Dalsia vec, Pep povedal, ze trener a hrac by mal mat 4 rocny cyklus, kedy muzstvu moze ponuknut pridanu hodnotu. Samozrejme, nebavime sa o Messim, Ronaldovi, ale vacsina hracov po 3-4 sezonach straca motivaciu posuvat sa v tom klube, to iste trener.

Barcelona ma piatu konciacu sezonu so ziskom, je to uplne normalne, ze klub ako Barcelona ma dlh, maju ho vsetky velkokluby. Toto je Barcelona, kde za zapas zaplatis o 30-40 percent drahsiu vstupenku, kde Rakuten, Beko, Nike, Audi ovela viac aby mohli byt sucastou Barcy. Je to v podstate taky isty kolotoc, kde sa to len premiela vo vyssich sumach. Pre Barcu je z marketingoveho a sportoveho hladiska Griezmann ovela lepsi, ako Joao Felix

Reagovat
uff

Lenze tu neni problem len Griezman, ktory si minuly rok vytrel s Barcou rit. Tu je problem Neymar plus to, ze Leo ma 32. Luis to iste. Neudrzali sme vlastnych mladych hracov. Barca je najzadlzenejsia. Ja by som cele vedenie poslall do prdele. Vedenie robi vsetko preto aby po nom ostala potopa. Tymu hrozi, ze za tri roky nebudu peniaze a nebudu hraci. Zober si ako dopadlo AC, United, atd. To iste sa moze stat Barce. Aj horsie.

Reagovat
patas92

Jací hráči nebudou? Do zálohy se s trochou štěstí nebude muset výrazně sahat dobrých pár let. Podobně to platí i v obraně a v bráně...Ani s tím útokem to není tak horké, jak říkáš. Messi ještě aspoň 3 roky dá. Suareze třeba ani nebude nutné nahrazovat nikým předraženým. Neymar s Griezem mají před sebou sezón ještě několik.

Reagovat
uff

Real sa z Galacticos spamataval 12 rokov. Uvidime kolko to potrva Barce. No smerovanie klubu sa mi nepaci. Prichod Neymara je nezmysel. Este jedna vec kolko Brazilcanov v ofenzive poznas co boli skveli po 30ke? Nevraviac, ze Neymarovi dochadza dych. No kiezby som sa mylil. V obrane bude koncit Alba a Pique. V zalohe Busquets a Raketa. Dembele je na odpis. Praveho obrancu po odchode Alvesa sme stale uplne nenasli. To vsetko je na dlho.

Reagovat
twelwer

Ze ty este niesi v manazmente

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
BarcaGOAT

Na druhú stranu je veľmi zlé mať až veľmi mladý tím. Ak by sme len kupovali hráčov do 23 rokov, tak so šancami na LM sme ešte nižšie ako teraz. Griezmann a Neymar sú práve v najlepšom futbalovom veku a presne to teraz na výhru v LM potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1161262419458560001?s=19

No tak po tomhle bychom už asi byli fakt za dementy, kdyby nepřišel...ale tak vždycky můžem koupit někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Lol oni už to smazali No každopádně tam bylo "La hora ha llegado"SOON→LaLiga

Reagovat
Visca el barca

No a nebo šejk cukne a řekne si opět 300 mio a bude konec.

Reagovat
Kluivert9

Snad

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSG prý chce 100 mega + Coutinha a Rakitiće Ještě by to chtělo snížit cash a byl by to ideál. Navíc by se mohlo uvolnit místo pro Riquiho.

Reagovat
alcantara

To je prilis idealne na to, aby to bola pravda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

(pro vás)

Reagovat
Reggie

Reagovat
CHONG

Na Marce zas píšou, že PSG chce 250 mega

Reagovat
misinho7

vsade pisu inac...podstatne je ze Barca s nimi naozaj rokuje a my sme ani nedali ponuku...lebo sa prve musime zbavit Garetha, Mariana a Jamesa...a minimalne prvy dvaja maju s odchodom problem

Reagovat
CHONG

Já osobně na celého Neymara jebu a jsem rád, že u nás ten debílek nebude,co mě trápí je to, že bude v Barceloně, protože ať je to jak chce, tak je to parádní hráč a další velká posila, a když se podívám na kádr Barcelony a srovnám ho s tím našim, tak mě trochu jímá beznaděj

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

No akoze ja by som bol radšej kebyze zostane v PSG. Tiez nechcem aby siel k nim.. Preto chcem aby sme ho zobrali my. Inac su tie utoky o 3 dimenzie rozdielne.

Reagovat
uff

Lenze za tri 4 roky budeme plakat my.

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda nevim jak to vnímáte vy, ale pro mě by jeho příchod byla poslední kapka.. štve mě, že o takového kašpara vůbec Florentino usiloval

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic stoji Barcu 16 mil rocne, takze je to len vyhoda.

Reagovat
Lamskej#RMCF

A začíná to smrdet stejně, jako ten původní přestup že Santosu.. Je něco shnileho v tom Katalánském binci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to dobre dopadne. Tohle se mi libi.

Rakitic i Coutinho pryc, at je sranda

Reagovat
misinho7

[Marcelo Bechler] : PSG will wait for Real Madrid to make an offer for Neymar before agreeing to accept an offer from Barcelona.

Hmm no neviem. Garetha nebudu chciet, James asi tiez nie. A 200 melonov im nedame. Cize asi zbytocne cakaju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 100+Gareth a James

Reagovat
sylarko

suarez

neymar-griezzman-messi

arthur-de jong?

alba-umtiti-pique-semedo

ter stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by si všichni vepředu strašně překáželi. 4 kreativní hráči s potenciálem rozhodovat zápasy na tak malém prostoru jsou strašně moc.Celá ta komedie s Neymarem mi připadá jako šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Suarez je kreativní jak hovado. Ten hrát už prostě nebude

Reagovat
AjaxFans

Zůstaň Donny zůstaň,potřebujeme motor v záloze.Hakima bych taky kopnul do zálohy a křídla Nerese a Promesa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Philippe Coutinho's agent arrives in Paris for transfer talks with PSG amid Neymar swap(Mirror)

Žeby zaverečny diel 2.serie tejto Telenovely ??

Reagovat
technecium

Mě přijde fascinující, kolik našich fanoušků na Neymara okamžitě změnilo názor. Rok nazpět pro všechny krysa a letos by si s ním zas nechali rádi zacpat hubu, jen aby se nenadavalo na vedení. Hrůza. Je škoda dávat Valverdemu takové hráče, on si svoje uhraje spíš s kadrem pracantu. Jestli Neymar přijde, bude to pro mě jako fanouška těžká rána.

Reagovat
Allianz_Arena

Za 3 roky by to byla čtvrtá 100 + milionová posila, to vnímáte jako problém?

Reagovat
misinho7

celkom sialene ....

Reagovat
Allianz_Arena

Oni zase celkem za dost i prodávali, takže to taková tragédie není. Jen se mi zdá, že je toho už příliš. Prostě Coutinho stál snad 150 a neprosadil se, Dembele má neskutečný potenciál, ale kdo ví, jak to bude...a jede se dál pro Neymara, tohle mi přijde šílené.

Reagovat
technecium

Z dlouhodobého hlediska to je sebevražda

Reagovat
Anacron

U nich nejde jenom o ty částky za přestupy, ale i platy, které dávají naprosto brutální.

Reagovat
2miguel1

A takisto je to uz piata v poradi končiaca sezona ukončena aj napriek 100milionovými nakupmi ziskom. Mame najvyšši priemer navštevnosti na ligovych zapasoch, najlukrativnejsie zmluvy so sponzormi, pretoze kazdy si chce spojit meno s Messim, Griezmannom ...pokial koncime sezonu so ziskom, problem to urcite nieje.

Pre mma urcite nebol krysa ze odisiel. Pre mna pochopitelne gesto, kde proste citil, ze ma naviac ako byt v tieni Messiho a chcel si nieco dokazat. Radsej takehoto hraca ktory ma motivaciu ako chodiaceho Coutinha kroty chce ostat v Barcelone. Nebyt Messiho v Barce, Neymar tu hra do konca kariery. Ukazalo sa ale, ze Neymar je predsa len viac potrebny, ako sme si na zaciatku mysleli. Aj jeho pozicia po pripadnom prichode by sa uz inak vnimala v kontexte, ako sme nezvladali koncovky sezon. Ak by prisiel Neymar a koncovka sezony by vyšla, Neymarovo postavenie by sa zvysilo ( psg 6:1, hlavny akter tam bol Neymar). Ak je sanca o navrat Neymara, urcite ist potom, verim v silu Messiho a Neymarovo priatelstva, verim ze bude hrat u nas.

Reagovat
Allianz_Arena

Já narážím spíše na sportovní stránku Předpokládám, že vedení ví, co může utratit, takže to tolik neřeším. Jde mi o to, jak a za co je utrácí.

Když budeme vycházet z toho, že Coutinho byl u vás k ničemu. Stál kolik? 150? Teď ho nabízíte za Neymara + 100 + Rakitič? Takže po dvou letech budete mít zpět o dva roky staršího Neymara, nebude Coutinho (150 mil), přijdete o 100 milionů z těch 220, co jste dostali za Neymara a zadarmo jste bez Rakitiče. Do toho všeho nemáte místo v základní sestavě pro Dembeleho, další 100+ milionová posila z před dvou let.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
2miguel1

Coutinho sa v prvej polovici svojho posobiska javil ako vinikajuca posila. Dokonca si pamatam jeho prvy zapas a vravim si, ze toto je pohoda, toto bude rychle adaptovanie sa. S Levante este minuly rok dal hetrik, posledne kolo so Sociedad a jeho krasny gol. Tato sezona mu nevysla a nevysla mu z dovodu, ze stratil totalne motivaciu. Neviem pozadie s Coutinhom, no podla mna tam bolo urcite nieco ako viac ako len sportova forma. Pre mna je dolezite ale jedno. Musime byt stale v pozicii, aby ten Coutinho si vybral Barcelonu pred PSG alebo Realom a to docielis len tym, ze budes hrat vzdy o vsetky trofeje. Jasne, je chore aby Dembele sedel na lavicke, no ked chces hrat o ligu, copu a LM ako Real napr. v roku 2017, musis mat na lavicke Moratu s Jamesom, inak to proste neuhras. Ak sme schopni mat hraca za 100mil na lavicke ( tych 30 zapasov si uhra ked hras o 3 sutaze ) a aj tak koncime so ziskom a hrame do konca sezony o tri sutaze, chybu urcite nerobime. Robia ju tí, ktorí by mozno aj mali tych 120mil navyse, no hrac sa rozhodne tam neist, pretoze ten klub nic nevyhral.

Reagovat
CHONG

Pro mě je to taky překvapivé, utekl jak krysa, žaloval vás o prachy a najednou je vše zapomenuto, já bych takového hráče zpátky nechtěl ani za všechnu whisky Irska. Připadá mi to, jako by vidina galacticos a možného okamžitého úspěchu přebila hrdost, a to je špatně.

Reagovat
technecium

výjimečně s tebou souhlasím

Reagovat
Gazdo

Irska whisky

Reagovat
Majk91

Irska whisky je najlepšia

Reagovat
AjaxFans

+ vyjímka Jack Daniels

Reagovat
Gazdo

Coze?

Reagovat
AjaxFans

Tož irská je nejlepší,ale Jack je taky něj

Reagovat
Gazdo

No dobre ked sa chces len bohapusto ozrat tak budiz Jack ale bavime sa o kvalitnych whisky nie? A tam irske za skotskymi jednoducho zaostavaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo psáno výše. Bartomeu chce skončit jako legenda, že vyhrál všechno a je mu jedno co to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Este aj s tou whisky mas pravdu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto rozumím tvýmu úhlu pohledu, ale existují legitimní důvody, proč do toho jít. Ten nejdůležitější je ten, že je to snad jediná šance zbavit se obřího břemene (Coutinho je v dnešním fotbale prakticky neobchodovatelný hráč), Neymar je ochoten snížit finanční nároky kvůli tomu, aby se z Paříže dostal, zdravý je stále TOP3 hráč světa, chce ho Messi, jako bonus se můžeme konečně zbavit i Rakitiće a v neposlední řadě by to byl políček pro PSG a několikátý odmítnutí Madridu. Na jeho odchodu mě tolik nenaštvala ta forma, ale načasování, který bylo k Barce dost neuctivý. Ale i tak bych viděl mnohem víc másla na hlavě Bartomea&spol., kteří reagovali neuvěřitelně naivně, což pak vyústilo v přepálení cen u Coutinha a Dembélého.

Reagovat
smazaný uživatel

Políček pro PSG je to v čem přesně? A vůbec, i kdyby byl, tak takto přemýšlet z pozice fanouška Barcy s ohledem na ten zářez z března 2017 je dost podivné

Reagovat
technecium

Potřeboval bych od vysvětlit následující věci:

1) Má skutečně smysl investovat neuvěřitelné prostředky do hráče, který je známý svými problémy se zdravím, které jsou způsobený především jeho mimofotbalovými aktivitami, kterých se pravděpodobně nikdy nevzdá, protože na nich je postaven jeho marketing?

2) Není riziko investovat takovéto prostředky do hráče, který poslední dva roky pokaždé chyběl svému týmu v klíčové fázi sezóny?

3) Nepoškodí zpětné angažování Neymara image Barcelony? O tom, jak poškozená už je, se nemusíme bavit..

4) Motivuje tě víc vidina zisku Neymara nebo zbavení se Coutinha s Rakitičem?

5) Je to z dlouhodobého hlediska, po zvážení všech investic a rizik vůbec rentabilní přestup?

Reagovat
patas92

Na ten první bod si přišel kde?

Reagovat
technecium

Z Neymarovo instagramu a Hristových dřívějších příspěvků.

Reagovat
patas92

Narážím na to, že jeho mimofotbalový život se zraněníma co měl nijak nesouvisí

Reagovat
technecium

Hristo to tu několikrát psal, tak proto se ho na to ptám

Reagovat
patas92

Nevím co tu psal, ale ty dvě jeho velké zranění v PSG byly způsobeny zákrokem protihráče. Nic, co by vyplývalo z nedostatečné přípravy nebo životosprávy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

1) Ta nabídka mi teda nepřijde jako neuvěřitelná, pokud se teda bavíme o 100 + Coutinho + eventuálně Rakitić a 23 mega netto ročně. Ta hrozba zranění důsledkem mimofotbalových aktivit podle mě u něj stále trvá, ale jak už zmínil patas92, v PSG měl dvě velká zranění z důvodu zákroku protihráčů. To se spíš můžeme bavit o přílišným předržování míče a menší kvalitě ligy, což by v Barce mělo být aspoň částečně odbouráno.

2) Tady vlastně ani nevím, co odpovědět, ale pokud jde aspoň o částečnou minimalizaci rizika zranění, máme k dispozici nástroje, kterými by to mělo být ovlivněno. Bude mít k dispozici méně míčů než v PSG, nebude ho vzhledem ke kvalitě vlastního týmu a soupeřů tolik předržovat, LaLiga není tak tvrdá jako Ligue1.

3) V čem by to mělo poškodit image Barcelony? Možná u skalních fanoušků, kterých je pár procent, ale zkus se ze srandy podívat na sociální sítě (jako jsem to nedávno udělal já) a tam se prakticky nemluví o ničem jiným než “Announce Neymar”. Jak poškodilo image Juve angažování Cristiana s obřím mimosportovním skandálem na krku? Naopak je to jako klub neuvěřitelně nakoplo, nedokážu si představit, že dnešní optikou vidění světa tomu u Neymara bude jinak. Neymara chce zpátky nejen klub a současný kádr včetně Messiho, ale i legendy jako Xavi, Iniesta nebo Puyol, kteří v současný chvíli nemají s klubem nic společnýho, tolik k věci.

4) Už jsem se několikrát vyjadřoval, že hlavní motivací u příchodu Neymara je pro mě možnost zbavení se obřího břemene a možná nejhoršího přestupu všech dob Coutinha, který je pro mě osobně nezobchodovatelný artikl. Rakitić by byla pomyslná třešnička na dortu.

5) Na to může panovat několik různých typů názorů, za mě s vysokou pravděpodobností ano. Platově to pokryjí právě Coutinho s Rakitićem (cca 15+8), Neymar je marketingově pořád vysoce atraktivní zboží, který láká sponzory a v neposlední řadě i fanoušky na stadion. Stačí se podívat na úbytek fanoušků po jeho odchodu nebo se podívat na Bernabeu, kde po odchodu Cristiana taky došlo k razantnímu poklesu, předpokládám zejména turistů. Ekonomickým pohledem by se to tedy mělo vyplatit. U Rakitićova odchodu bych byl nadšený z toho, že Arthur, Frenkie, Aleňa či Riqui by měli větší prostor k růstu a to se už teď regulérně můžeme bavit o tom, že se jedná o kvalitnější hráče a současnost i budoucnost FCB.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

V tom příspěvku jsem zapomněl zmínit, že Neymara jako samostatný příchod bych neakceptoval. Ten deal se pro mě stal atraktivním ve chvíli, kdy se můžeme zbavit minimálně jednoho nepotřebnýho a drahýho hráče, pro kterýho nemáme prostor a nikdo jiný nám nenabízí nic jinýho než dočasný řešení (hostování bez povinný klauzule v Bayernu). S možností použít i Rakitiće by se to pro mě překlopilo do kategorie skvělýho obchodu, protože máme v záloze lepší alternativy a zvlášť s Valverdem na lavičce pouze bude brzdit mladší, talentovanější a podle mě už teď kvalitnější hráče.

Reagovat
alcantara

Hovoris mi z duse

Reagovat
Gazdo

na druhej strane to ale zabije dembeleho a carlesa perez

Reagovat
technecium

Už se dostávám k odpovědi.

Z finančního hlediska:

Mně přijde úplně zcestné dávat za Neymara jakékoliv peníze v současný finanční situaci klubu. Jediný způsob, kdy bych akceptoval jeho příchod by bylo formou výměny za Rakitiče, Coutinha, Vidala. Nic víc. Ani cent navíc. To bych pak uznal, že to vedení ještě vyřešilo dobře. Zbavilo by se třech hráčů za zenitem výměnou za top hvězdu. Ale velice pochybuju, že k takovéto formě výměny někdy dojde. Spíš to bude Coutinho + raketa peněz nebo Coutinho + Rakitič a menší raketa peněz.

Z hlediska jeho zdraví:

To je pro mě věc, která mě nejvíc odrazuje od jeho příchodu. Navíc prosakují informace, že ten jeho článek se nemusí nikdy už pořádně uzdravit a takovéto problémy může mít do konce kariéry. To si Barca nemůže dovolit, mít věčného maroda. Takové ty řeči, že by mu klima pomohlo jsou dle mě kraviny.

Z hlediska skladby kádru:

Vlastně ani nevím, jestli je horší představa, že by přišel Neymar a zadrbal se tím rozvoj Dembelého, nebo nepřišel a minuty v záloze by Aleňovi s Puigem brali Rakitič s Vidalem... Když by přišel Neymar, tak si absolutně neumím představit, jak bychom hráli vepředu. Suaréz je úžasnej ve spolupráci s Messim, navíc to je ikona klubu a hráč s obrovským vlivem v kabině, takže tihle dva budou v důležitých zápasech hrát imho určitě a představa Griezmanna hrajícího na úkor Neymara je nereálná. Takže MSN vol. 2. Lze nastoupit do zápasu se 4 nebránícími hráči (MSNG)? Ne. Spokojí se Griezmann s rolí náhradníka, respektive žolíka? Těžko. Zabrzdí se tím rozvoj Dembelého? Určitě.

Já vím, že se to absolutně nemůže stát, ale já bych byl nejšťastnější, kdyby se žádný Neymar nekupoval, Peréz na místo Malcoma, prodal se Rakitič, Vidal, Coutinho a kádr bych uzavřel.

Stegen, Neto

Semedo, Wague, Todibo, Pique, Lenglet, Umtiti, Alba, Junior

Busquets, De Jong, Arthur, Aleňa, Puig, Roberto

Messi, Suaréz, Griezmann, Dembele, Peréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozumím tvýmu pohledu a s většinou argumentů nemám žádný problém. Stejně mám ze všeho pocit, že PSG se tváří, jak prodávají největší hvězdu, která vlastně ani nechce odejít a kladou si nepřiměřený nároky. My na žádnou šílenou nabídku naštěstí nemáme prostředky a kdo ví, třeba si jenom děláme alibi u Neymara a fanoušků. Takový jednání ve stylu “s PSG jsme jednali, měli jsme velký zájem, ale jejich požadavky nemůžeme akceptovat”. Určitě se do budoucna může hodit, že jsme se aspoň o něco pokusili. Navíc to je určitý tlak na Florentina, který evidentně zájem má. Pokud Neymar nakonec zůstane v PSG, budou největšími losery právě samotný hráč a PSG. Real i Barca mají podle mě podobný zájem - hlavně aby nepřestoupil k největšímu rivalovi .

Zdraví je problematický, taky úplně nevěřím tomu, že bude naprosto v pohodě.

Se skladbou kádru a soupiskou souhlasím naprosto bez výhrad, k Perezovi bych doplnil Abela Ruíze, můžou se střídat podle situace a mezitím nastupovat v béčku.

Reagovat
technecium

A ještě doplním, že přestup Neymara do Realu by mi vadil mnohem míň než přestup Pogby do Realu. Pogba je poslední díl v chybějící skládačce. Neymar je pomyslný pátý roh, který by jim ale neskutečně zvedl očekávání a tlak na ně kladený. Nehledě na to, že na nás prostě musí být vytvořený tlak okolí, abychom předváděli nejlepší výkony, jinak obvykle padáme do udržovacího módu. Neymar v Realu by nás psychicky neskutečně nakopnul.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Osobně nemám vůbec strach z toho, že by je Pogba nějak zázračně zvednul, navíc by to znamenalo Raiolu v Realu, stovky mega v luftu a malý pokrok, protože jim chybí hlavně pohyb a náladový Pogba by je nejspíš nezachránil. Neymar v Realu by nás určitě dostal z toho “udržovacího módu”, hlavně Messi by to podle mě bral jako velkou zradu. Já mám Neymara rád, ale pokud by přestoupil do Madridu, budu ho nenávidět, to se klidně přiznám .

Reagovat
valloire

3/ nepoškodí

Reagovat
el Principito

si přešel z růžovýho vína na whisky?

Reagovat
CHONG

Já už nepiju takřka vůbec, a když už výjimečně jo, tak hlavně gin tonic (nebo ve Španělsku sangrii), ta hláška s whisky je z L.A. Confidential.

Reagovat
el Principito

Nezmám , člověče na starý kolena jsem taky objevil gin... Výborný pití

Reagovat
twelwer

Borovička taky lepsi lacnejsi gin

Reagovat
negrles

koniferka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Ty budes moj naoblubenejsi ostravsky fanusik

Reagovat
negrles

Reagovat
valloire

prej na starý kolena

Reagovat
el Principito

co se tlemíš? vždyť nevíš kolik mi je

Reagovat
valloire

reakce není z nejrychlejších , takže asi budeš starší

Reagovat
el Principito

reakce na tvůj komentář? ty vole, já musím taky chodit do práce a nesedím tady u toho celej den jako ty už sem tolik nechodím

Reagovat
valloire

Budu rychlejší o fous. Taky chodim do práce...

Reagovat
uff

Ja nie a vobec rozmyslam ci takejto barce fandit. Ked ma tym krizu cert to ber. No toto je sialene. Smutne a skonci to zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona předložila následující nabídku: Coutinho, Rakitić + 100 milionů EUR. Sportovní ředitel PSG Leonardo se pokusil o Tuchelovu žádost připojit Dembélého místo Rakitiće. Reakce Barcelony na to však byla negativní. [@SoccerLink_]

Setkání mezi Barcelonou a PSG stále pokračuje poté, co prošlo několika přestávkami. Sportovní ředitel PSG Leonardo, který byl zpočátku sám, je nyní doprovázen někým, kdo ještě není identifikován. [@SoccerLink_]

Obě strany se nyní scházejí v soukromém pokoji, ke kterému je obtížnější přístup, a setkání nyní probíhá téměř 4 hodiny. Zbývá uvidět, zda obě strany dnes večer dosáhnou dohody. [@SoccerLink_]

O Coutinho se hráč chce připojit k PSG. [@SoccerLink_]

Reagovat
CHONG

Nakonec do toho hodí vidle Rakitič, který odmítne odejít

Reagovat
misinho7

ee Valverde Rakitic je jeho stavebny kamen ten nepojde... to si viem zivo predstavit u nas, keby v niecom podobnom figutoval Karim, Zizu by ho nepustil ani keby sla priama vymena za Messiho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Zlibal bych ho, kdyby jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zprávy tvl. Působí by to, jakoby šli všichni společně mrdat.

Reagovat
Anacron

A přitom se všema vymrdává akorát Neymar.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele