InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novou posilou Dynama je stoper Roman Polom. Znamená to konec nadějí u Sivoka?

 Autor: Dynamo ČB.

    Autor: Dynamo ČB.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Pokud zatím Jihočechy v aktuálním ročníku Fortuna ligy něco trápilo, byly to individuální chyby v defenzívě. Vedení Dynama České Budějovice na to dnes zareagovalo a přivedlo ještě před pátečním šlágrem proti Slavii levonohého stopera Romana Poloma. Odchovanec pražské Sparty, kde se ale nastálo nikdy neprosadil do A týmu, podepsal pod Černou věží smlouvu na dva roky. Od léta 2014 hostoval na Dukle a později přestoupil do Mladé Boleslavi. První ligu si zahrál také v Hradci Králové a poslední dvě sezony hrál za Sigmu Olomouc. V nejvyšší soutěži má na svém kontě 60 zápasů, ve kterých zaznamenal tři trefy. Letos ještě do ligy nenaskočil.


Přestože vedení klubu přivedlo nového hráče na post středního obránce, Dynamo stále doufá, že pod Černou věží zakotví také Tomáš Sivok. „Určitě to neznamená, že když přišel Roman Polom, že nepřijde Tomáš Sivok. Situace je stále otevřená a věříme v to, že se s Tomášem nakonec dohodneme," prozradil pro klubový web generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • tom 

    Reagovat

     

    Sivoka by mohla přetáhnout jedině Hluboká

    Vloženo 14.8.2019 17:48:23

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace