Dobrovolníci z teplárny se opět stali tetami a strýčky opuštěných dětí
Dobrovolníci v rámci projektu SETEP DAY vyvezli děti na výlet. Foto: UE
Most

Most - Již počtvrté udělali zaměstnanci Severočeské teplárenské a United Energy radost dětem z Kojeneckého ústavu v Mostě. Stejně jako v předchozích letech se 23 dobrovolníků v rámci projektu SETEP DAY na jedno dopoledne proměnilo v tety a strejdy, kteří vyvezli děti na výlet, konkrétně do chomutovského zooparku.

„SETEP DAY je téměř návyková záležitost, což poznáte podle toho, že se komořanské tety a strýčkové příliš nemění. Jádro dobrovolníků zůstává stejné, jen se mírně rozšiřuje. Zatímco loni se akce zúčastnilo 16 dobrovolníků, letos jich bylo již 23. Mezi nimi 4 muži, z nichž tři se zúčastnili i minulých ročníků. Je milé, že nás poznávají už i samy kmenové tety ústavu,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí teplárny. „Všichni to zvládají skvěle, i když občas se to neobejde bez emocí. Když nepláčou zaměstnanci, pláčou děti a naopak“, směje se Kučerová. Výletu si letos užilo 27 dětí.

Přestože vrchní sestra Irena Jeřábková poděkovala dobrovolníkům za jejich pomoc hned při úvodním přivítání, čekal na zaměstnance po skončení akce radostný e-mail: „Moc Vám všem děkujeme za nádherný den! Zdraví Vás nadšené tety a nadmíru spokojené děti, které již padly únavou“.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru