Vysoce kvalitní produkty i služby vám zajistí společnost Pharma MKL

14. Srpen 2019 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 18017

Společnost Pharma MKL se specializuje na výrobu vysoce kvalitních výrobků z farmaceutické oblasti a také poskytuje plnohodnotné služby, včetně edukace či odborného poradenského servisu. Výrobky se odborně zkoumají v dlouhodobém procesu, dokud úplně nenaplní očekávání svých zákazníků.

Mezi jinými nabízí například Optimal Plus F – PRO Collagen, který obsahuje patentovaný rybí kolagen, který umožňuje lidskému organismu vstřebat přírodní kolagen bezpečným způsoben. Produkt je navíc obohacen o kyselinu hyaluronovou, vitamín C, zinek a kyselinu listovou. Kromě toho, že tělu poskytuje přírodní kolagen, přispívá i k jeho produkci v těle.

HYALURMED čirá kyselina hyaluronová je oblíbeným výrobkem s nejvyšším obsahem 100 % čisté kyseliny hyaluronové. Jedná se o doplněk stravy pracující zevnitř ven, který slouží k rehydrataci a obnově barvy a lesku pokožky a její regeneraci.

DETOX DEOTIC 30 zahrnuje kombinaci bylin a rostlin, které se vzájemně tak doplňují, že jedna zvyšuje účinky druhé. Výrobek slouží k celkové detoxikaci organismu, která je posílena vitamínem B6. Ten příznivě účinkuje také na funkci nervového a svalového systému a mozku a napomáhá při prevenci srdečních onemocnění a celkovému posílení imunity.

Při hubnutí pomáhají doplňky stravy CHOCO POWER SLIM, které jsou 100% přírodní. Účinkují za pomoci glukomananu, který podporuje produkci mastných kyselin urychlujících hubnutí. Kromě hubnutí příznivě ovlivňuje glukomanan také jiné funkce lidského těla. Působí proti zácpě, reguluje příjem energie a glukózy, přispívá ke snižování cholesterolu. Je to bezpečná přírodní látka, která pochází z kořene rostliny nazvané konjac. Pomáhá při vylučování tuků a cukrů z těla a tím snižuje jejich vstřebávané množství.

Galerie