Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nová obvinění v kauze Kuciak! Vrazi chystali likvidaci advokáta a dalších lidí! tvrdí policie

Autor: ČTK - 
14. srpna 2019
14:29

Čtveřici obviněných z vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírové (oba †27) ve středu slovenská policie obvinila i z přípravy dalších tří vražd, jejichž oběťmi se měli stát dva prokurátoři a advokát. Podle serveru sme.sk to dnes oznámilo slovenské ministerstvo vnitra.

V prohlášení upřesnilo, že nový případ se týká plánované likvidace prokurátorů Petra Šufliarského a Maroše Žilinky. Obětí se měl stát rovněž bývalý ministr vnitra a spravedlnosti, a dokonce nynější právník Kuciakovy rodiny advokát Daniel Lipšic!

Při vyšetřování Kuciakovy vraždy vyšlo najevo, že obvinění patrně připravovali také vraždy exministra Lipšice a prokurátorů Šufliarského a Žilinky.

Generální prokurátor Jaromír Čižnár už v únoru v této souvislosti poukázal na to, že lidé připravující zločin se k podrobným informacím o svých zamýšlených obětech nemohli dostat bez kontaktů na policii.

Vyšetřování přípravy těchto vražd bylo proto po dohodě prokuratury a policie odebráno vyšetřovacímu týmu Kuciakovy vraždy a přiděleno inspekci ministerstva vnitra, která zkoumá trestné činy policistů. Lipšic i média tento postup kritizovali, zatímco Čižnár ho obhajoval. Generální prokurátor řekl, že bez spolupráce s policisty by podezřelí nemohli získat osobní údaje například o Žilinkovi.

abaron ( 14. srpna 2019 16:00 )

Ende Finíto ... za to špinavé ohováranie od 2013 !!!!!

abaron ( 14. srpna 2019 15:50 )

viacej sa nemá čím chvastať ani Dominik Dán má smůlu lebo aj on nadržiava protekcii čo kradne fotky a poznámky

abaron ( 14. srpna 2019 15:45 )

mňa teší iba to, že nemá poznámky k or lebo poznámky, ktoré má a čítal džambíno boli ukradnuté pre kariéru Gašparovej protekcie a tá sa vie iba chvastať, že má postreh a výšku vyštudovanú doteraz nepohla ani prstom iba pérovala v posteli, aby ukradli ďalšie poznámky, ale už sa nikomu nechcelo pracovať za vydieranie ... buď poznámky alebo drogy do bytu keď budeš v robote !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání