14. srpna 2019 • 19:10

Liga očima fanoušků: Pěší fotbal Plzně? Hnus. Prázdný Eden ztrestal všechny

Autor: iSport.cz, šf
Vstoupit do diskuse
0
  • Zklamaní plzeňští fotbalisté po prohře se SlováckemZklamaní plzeňští fotbalisté po prohře se SlováckemFOTO: Pavel Mazáč / Sport

    Dohrou za incident fanoušků Slavie, kteří hodili do kotle hostí pyrotechniku, byl v pátém kole FORTUNA:LIGY prázdný stadion. Václav Jílek před zápasem s Boleslaví podle fanoušků necitlivě zasáhl do sestavy Sparty, plzeňský fotbal příznivce trápí, ale pořád věří, a na Bohemians se řeší absence videa, která z ligy dělá nerovnocennou soutěž.

  • VIKTORIA PLZEŇ: Hnus, velebnosti

    SESTŘIH: Plzeň - Slovácko 0:2. Senzační ztráta favorita, domácí potrápil Petržela
    Video se připravuje ...

    Ne, pánové, takhle by to nešlo. Nejde si zvyknout na takovéhle výkony. Hele, když vás to nebaví, řekněte to rovnou a já se půjdu podívat někam, kde do toho dají aspoň srdce. Tohle byl hnus, velebnosti. Takovéhle tempo bych snad zvládl i já. Pěší fotbal.

    Máme vepředu dva dlouhány a necentrujeme, a když už ano, souboj nevyhrajeme. Naprosto nikdo nehrál ani standard, a to máme prý super kádr. Každý, kdo se téhle prasárny účastnil jako divák, by měl příště u vstupu obdržet poukaz na nápoj zdarma, jako omluvu od těch pánů na hřišti. Jedinou výhodu vidím v tom, že facka nás snad probere.

    Ve čtvrtek jsou na nás nachystané Antverpy, a tak děsivě jsme snad dvakrát po sobě nikdy nehráli. Tak po tom slabším čtvrtku a tragické neděli se snad do bahna níž neponoříme. Veškerou naději k tomu upínám, držím palce a věřím… Tak nám odešel opět jeden fanoušek, věk 36 let, zbytečně a tragicky. Bohužel, narazil na debila… R.I.P. Víťa Kulhánek. 

    Čest královně Viktorce, pyro do hlediště patří!!! Ale jen bezpečné. 

    KOVI. 51 LET, PODNIKATEL

  • SPARTA PRAHA: Špatná fyzička

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 4:3. Bláznivé drama rozsekl v nastavení Budínský
    Video se připravuje ...

    Jako bych ten černý čtvrtek v pohárech přivolal. Jsou to sice první zápasy, ale… Mrzí to, hráli jsme totiž opravdu dobře, ovšem posledních deset minut zápas s Trabzonsporem znehodnotilo. Podle mého názoru jsme odešli fyzicky, výsledek 2:2 je pro odvetu velký problém. Trávník a Tetteh od 70. minuty tahali nohy. Ale hráli jsme dobře, proto mě překvapilo, že trenér sáhl do sestavy.

    Podle mě dost necitlivě. Hašek, který zahrál velmi dobře, nebyl v Boleslavi v základu. Kraje obrany, které fungují, dostály změny a stoperská dvojice, kde je podle mě přetrvávající problém a Štetina z formy, zůstala beze změny. Hra byla oproti poháru neurovnaná a bez nápadu. Taky mi chybělo nasazení. Třeba při druhém gólu jsem nechápal vypuštění skórujícího hráče Trávníkem, který jen vyklusával.

    Nemůžu se zbavit pocitu, že jsme na tom špatně fyzicky. Chybí také výbušnost. Jinak jsem moc rád, že to Kozák konečně zlomil, a zvědavý, co udělá s Kangou a vzájemnými vztahy s trenérem jeho brzké (pro mě nepochopitelné) stažení ze hry, které nesl očividně nelibě. 

    MICHAL ŠEDIVÝ. 51 LET, OUTDOOR EXPERT. 

  • SLAVIA PRAHA: Bačkova liga

    SESTŘIH: Slavia - Liberec 1:0. Zápas před prázdným Edenem rozhodl Masopust
    Video se připravuje ...

    Slavia odehrála domácí utkání s Libercem bez diváků, ale naštěstí úspěšně. Přesně takhle si pan Baček a další nejspíše představují ideální ligu, bez fanoušků… Zavřeným stadionem pan Baček potrestal nejen klub, ale i fanoušky a sponzory. Co se týče fanoušků, tak jich potrestal víc než 16 000 na stadionu, ale i všechny ostatní u televize, co trpěli nulovou atmosféru.

    Ale co čekat od organizace, která reprezentuje zemi s třináctým klubovým koeficientem, ale s příjmy za televizní práva by se nevešla ani do první dvacítky. Jsou to taková vysílací práva, že si nikdo nemůže ani pustit góly z uplynulé sezony. Přesně takhle si to pánové na svazu chtějí pytlíkovat a je jedno, jestli je tam Pelta, Malík či Svoboda, hlavně že jim do toho nikdo nemluví. A můžou si do toho jet svůj business třeba s vínem na stadiony. Raději poukazují na fanoušky než na sebe. A bohužel, velké kluby mlčí, protože mají strach. Jenže člověk se jim nemůže divit, ony jsou první na ráně.

    Ještě že nám slávistům udělaly radost Plzeň i Sparta, jinak by se vlastně nebylo proč radovat. 

    DAVID OCETNÍK. 41 LET, AREA 114

  • BANÍK OSTRAVA: Bez jediného odchovance

    SESTŘIH: Baník - Bohemians 4:2. První domácí výhra Ostravy i díky spornému gólu
    Video se připravuje ...

    S Bohemkou jsme konečně viděli ofenzivní fotbal. Obě lajny zahrály výborně. Azevedo snad nadobro zavřel ústa těm, kteří ho před sezonou za roční anabázi v Paříži do Baníku nechtěli. Byla to pěkná fotbalová sobota.

    I tak se udál zřejmě historický a smutný okamžik Baníku. V sobotu vyběhla základní sestava bez jediného odchovance! Po bývalých majitelích je v mládeži díra, ale kam se v A-týmu za poslední období posunuli například Granečný nebo bratři Šašinkové? O těchto třech se hovořilo jako o talentech. Zabudování mladíků do A-týmu u nás zřejmě moc nefunguje. Snad i proto byl jako šéf mládeže jmenován Radek Slončík, který u ní dělal skvělou práci.

    Další smutný pohled, pro mnohé, bylo vidět na lávce sedět Baryho. Smolič dává góly a bojuje. Ale fanoušci chtějí a zaslouží si vidět i Baryho na hřišti. To, že má týmu co dát, ukázal jednoznačně proti Teplicím. Čeká nás Sparta, kterou jsme se současným kádrem schopni i porazit. Je třeba ji ukopat, uválčit, zesměšnit – prostě cokoliv pro body. 

    DAVID LIVEČ. 37 LET, VEDOUCÍ PRODEJE 

  • BOHEMIANS PRAHA 1905: Fotbal ano, video ne

    Baník - Bohemians: Šindelář otáčí na 2:1! Ale těžko říct, jestli byl míč průkazně za čarou
    Video se připravuje ...

    Je zbytečné plakat nad rozlitým mlékem, navíc od toho jsou nedaleko nás jiní, ale pozastavit se je někdy třeba. V Ostravě se hrálo velmi solidní utkání, které muselo bavit úplně všechny i přes to, že na body nám to nakonec nestačilo. 

    Zamrzí to, protože Baník rozhodně nebyl neporazitelný, bohužel střed naší obrany byl totální průchoďák. Po utkání se tradičně místo fajn fotbalu řeší sudí, tentokrát ten u videa. Ano, u toho videa, které na zápase nebylo. Předně říkám, Šindelář dal gól, jsem si tím skoro jistý, neboť brankář seděl na lajně a míč vyrážel v evidentním záklonu. Dokonce si troufnu tvrdit, že ani video by situaci nerozřešilo, ale mohlo by a to je to, co mi vadí – neférové podmínky pro jednotlivé týmy.

    Video na čtyřech stadionech je fajn, ale je to málo a vytváří to nerovnost. Zkušební období máme za sebou, víme, že to tak nějak funguje, tak to pojďte na FAČRu dotáhnout, ať jsou si alespoň v něčem všechny týmy rovny. 

    Klokani bojují! 

    VÍT LUKEŠ. 27 LET, ŽIVNOSTNÍK

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud