Členové Partičky v šoku: Gregorová jim sebrala kšeft za STATISÍCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Členové Partičky v šoku: Gregorová jim sebrala kšeft za STATISÍCE!

Partička přišla kvůli Gregrové o statisícové kšefty.
Partička přišla kvůli Gregrové o statisícové kšefty. (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan)

Zábavná show Partička musela narychlo rušit všechna svá vystoupení, která měla domluvená ve Strašnickém divadle. Suchánek s Genzerem a dalšími partičkářemi přišli o kšeft za statisíce! Kdo naopak bude mít žně je Hana Hegerová (66), která je vystrnadila.

„Rádi bychom vás informovali, že produkce Partička ruší jeho termíny ve Strašnickém divadle,“stojí na webových stránkách divadla. Ve stejný okamžik se na sociální síti objevil příspěvek Divadélka Radka Brzobohatého, které brzy začne sezonu. „S radostí vám oznamujeme, že novou divadelní sezonu 2019-2020 začínáme v teď už našem STRAŠNICKÉM DIVADLE. Slavnostně otevíráme dne 20. září 2019 v 19 hodin.“

Principálka Divadélka Radka Brzobohatého se k celé kauze nechtěla více vyjadřovat. „Tak jste to četli, a co? Já se k tomu nemám víc co vyjadřovat…“ řekla Gregorová Blesku. Avšak vdova po Radku Brzobohatém není jediná, kdo dělá mrtvého brouka.

Členové partičky nebyli také příliš sdílní. „Tak k tomu se nebudu vůbec vyjadřovat,“ řekla produkční divadla Renata Suchánková (58) do telefonu poté, co se zmínil název Strašnického divadla. Její manžel Michal Suchánek (54) zas nebral telefon a vůbec neodpovídal na zprávy. Stejně jako jeho kolega Richard Genzer (52).

Skoupá na slovo byla i produkční Lída Sekaninová (52). „My jsme se nedomluvili s pronajímatelem. Ale dál bych to nechtěla komentovat,“ řekla stručně Blesku. Partička musela do konce roku zrušit celkem čtyři představení. Členové tak přišli o kšeft za statisíce. Podle informací Blesku má Strašnické divadlo kapacitu 228 míst a lístek se pohybuje okolo 500 korun. Na čtyřech zrušených představení tak Partička může tratit skoro půl milionu.

 Richard Genzer na narozeninách Gotta: Nevím, co si myslet o StarDance.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:09

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

janapi
15. 8. 2019 • 15:44

Chudák Hana Hegerová ...splést si jí s Gregorovou...již i AHA asi slunce leze na mozek (....bude mít žně je Hana Hegerová (66), která je vystrnadila). Taková reklama je spíše urážkou na cti paní Hegerové!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.