InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov zakončil přípravu v Bad Leonfeldenu, už v sobotu dopoledne hostí Lokomotivu

BAD LEONFELDEN – Fotbalisté TJ ZD Kovářov neberou historický postup do I. A třídy, skupiny B na lehkou váhu a letní přípravu zakončili minulý týden čtyřdenním soustředěním od čtvrtka do neděle v rakouském Bad Leonfeldenu, kam vyrazila nabírat fyzické síly i nacvičovat herní varianty před startem ligy mimo jiné třeba pražská Sparta. Kovářovští absolvovali pod vedením trenérů Jiřího Jaroše s Jiřím Novákem a kondičního kouče Jana Kubisty každý den náročné tréninkové jednotky v několika fázích a využívali také možnosti regenerace. Kromě toho si soustředění zpestřili přípravným zápasem, ke kterému vyrazili v sobotu zpátky na naše území do 20 kilometrů vzdálených Loučovic. Tamního účastníka áčkové skupiny I. B třídy porazil Kovářov 4:3 (3:1), když se dvakrát prosadil Hubička a po jedné brance přidali Smetana se Suchanem.

Do mistrovské soutěže vstoupí svěřenci kouče Jaroše v sobotu 17. srpna domácím zápasem proti budějovické Lokomotivě (10). Kovářovští budou jistě spoléhat zejména na svou ofenzivní sílu – v přípravě byli nejlepšími střelci s pěti góly Miroslav Suchan a Jakub Hubička, čtyřikrát se trefil Michal Brůžek, dvakrát Marek Smetana a po jedné brance přidali Jiří Novák s Jakubem Svojšem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace