Nezávislá adventura Knights And Bikes vás vrátí do 80. let
zdroj: tisková zpráva

Nezávislá adventura Knights And Bikes vás vrátí do 80. let

15. 8. 2019 11:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ne každý z nás vyrůstal v 80. letech, aby teď třeba u Stranger Things zažíval příjemné chvilky nostalgie, tvůrci ze studia Foam Sword ovšem ano. Jejich debutový titul Knights And Bikes vás vrátí o téměř čtyři desetiletí zpět do Británie, kde se setkáte se dvěma děvčaty s velmi bujnou fantazií. V příběhu inspirovaném kupříkladu Rošťáky se hodně jezdí na kolech… a hledají se dávné poklady!

Příběh Nessy a Demelzy si můžete užít buď sami, nebo v lokální i online kooperaci. Dívky svede dohromady jako obvykle souhra okolností a stanou se z nich nerozlučné kamarádky, které se prohánějí po penfurzských útesech v honbě za pokladem.

Společnost jim dělá taky ochočený houser Captain Honkers a nemrtvý rytíř s nakládanou okurkou místo hlavy. Společně založí Penfurzy Rebel Bicycle Club a musí si poradit se všemi nepřejícími sousedy a místními výrostky, kteří by po nich chtěli házet frisbee nebo balónky naplněné vodou. Nebezpečí ale představuje třeba i takový boom box – neptejte se proč!

zdroj: Archiv

Poklad může představovat cokoliv, od rozbitých hraček přes zvířecí lebky až po hezčí šlapky na kola s odrazkami. Nalezené předměty pak můžete vyhandlovat s dospěláky za něco doopravdy užitečného a odemknout si i speciální schopnosti, třeba odmontování stabilizačních koleček.

Na nezávislé adventuře pracují exzaměstnanci Media Molecule, na svém společném životopisu mají především LittleBigPlanet a Tearaway. Na průzkum pošmourného britského pobřeží okořeněného spoustou dětské představivosti se v Knights And Bikes můžete vrhnout už 27. srpna.

Nejnovější články