Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rostou jako z vody: Po dceři se Lucie Borhyová pochlubila i synem Lucasem

Borhyové rostou děti jako z vody.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 11 fotografií
děti
Moderátorka Lucie Borhyová (41) ani jedno ze svých dětí veřejnosti neukazuje. Chlubí se tedy jenom jejich fotkami zezadu. Po dcerce Lindě (5), o které víme jen to, že má dlouhé blonďaté vlásky po mamince, ukázala syna Lucase (13).

Ten ale vyrostl! Lucasovi, kterého má Lucie s řeckým podnikatelem Nikem, je už třináct let. Moderátorka televizních zpráv se pochlubila na svém Instagramu fotkou se synem, ke které napsala vzkaz plný mateřské lásky. "Ten můj malej Lukýsek bude za chvíli větší než já," posteskla si šťastná maminka.

Lucka (41) s dětmi trávila léto mimo jiné na řeckém ostrově Kréta, kde se několikrát stačila vyfotit ve vlnách i v běhu. Nutno podotknout, že jí to slušelo z každého úhlu. Rodinka byla údajně v Řecku ubytována u otce Lucase, podnikatele Nika Papadakise. Začalo se tedy spekulovat, zda se bývalí partneři k sobě nevrátili To však sama Lucie po příjezdu nepotvrdila ani nevyvrátila. Řekla jen, že se spolu vídají často a pro Lucase tedy není nic výjimečného vidět rodiče pohromadě.

Krásná blondýnka ale už delší dobu randí s mladším manažerem Michalem Smečkou (30). Podle všeho jim to klape a Lucie přiznala, že by se třetímu dítěti nebránila. „Nechávám tuhle otázku otevřenou. Uvidíme, co mi osud nadělí,“ prozradila moderátorka v rozhovoru pro magazín Story.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy