Další film G. I. Joe ve výrobě

Další film G. I. Joe ve výrobě
Chuckles | Hasbro/Paramount Pictures
Scénáře se ujali Josh Appelbaum a André Nemec, jejichž úkolem je vymyslet příběh pro nový ansámbl hrdinů.
Podle dostupných informací by se měla objevit postava Chucklese, který se v předešlých filmech dosud neobjevil. Další hrdinové jsou ale tajemstvím. Vše je na samém začátku, je tedy možné, že se z projektu nakonec třetí díl vyklube, ale v tuto chvíli by to byly pouze dohady.
Rachel Nichols, Saïd Taghmaoui
G. I. Joe
Paramount Pictures má ale s řadou G. I. Joe velké plány. O třetím díle se stále hovoří. Stejně tak i o tom, že by měl vzniknout celý filmový vesmír s řadou spin-offů se zaměřením na jednoho určitého hrdinu. Dost mi to připomíná snahu o model studia Marvel, což je pěkně zdlouhavá práce. Uvidíme.
Každopádně vedle zmíněné novinky je ve výrobě ještě jeden projekt. Ten zamíří do kin jako první a jmenuje se Snake Eyes s Henrym Goldingem v hlavní roli. Režírovat bude Robert Schwentke podle scénáře od Evana Spiliotopoulose.
G.I. Joe: Odveta
G.I. Joe: Odveta | BontonFilm
Snake Eyes je tichý ninja, který se obléká pouze do černého, nikdy neukazuje svou tvář a nikdy nemluví. Je součástí vojenské protiteroristické skupiny. Premiéra snímku je zatím stanovena na 16. října 2020, natáčení začne každou chvíli.