Hlavní obsah
Článek

Jsou celebrity, které o přehnanou pozornost moc nestojí, ale jsou tu také ty, které by se rozkrájely, aby se o nich psalo. Ať už šlo o reklamu nějakému projektu či honbu za slávou, podívejte se na hvězdy, které by pro trochu publicity šly světa kraj.

Joaquin Phoenix

Do herce Joaquina Phoenixe by jeden neřekl, že kvůli publicitě zajde takhle daleko, ale byl to on, kdo v roce 2008 ohlásil, že končí s herectvím, aby se stal raperem. Když se krátce na to objevil v pořadu Davida Lettermana úplně zarostlý a choval se při nejmenším podivně, fanoušci se vážně začali strachovat o hercovo duševní zdraví.

Nakonec se ukázalo, že šlo pouze o promo hudebního dramatu I'm Still Here, prvotiny Caseyho Afflecka, kde si zahrál hlavní roli. Phoenix se za vše později omluvil, ovšem nebylo to naposledy, co veřejně lhal. Ve stejném pořadu v roce 2014 řekl, že je zasnoubený s cvičitelkou jógy, i když to nebyla pravda. Později se nechal slyšet, že to řekl, protože zasnoubení lidé jsou víc populární.

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf má za sebou hodně veřejných trapasů a skandálů, včetně pobytu v léčebně, napadení policisty v opilosti nebo vyhrožování smrtí své bývalé přítelkyni. Jedním z jeho nejslavnějších extempore však zůstává papírová taška s nápisem „už nejsem slavný“, kterou si nasadil na hlavu při berlínské premiéře filmu Nymfomanka.

DJ Khaled

Hudební producent DJ Khaled si nevysloužil zrovna ovace, když se v roce 2013 objevil na obrazovce MTV s diamantovým prstenem v krabičce a veřejně požádal Nicki Minaj o ruku. Nic totiž nerozvíří vody bulváru a nevzbudí veřejný zájem tolik jako svatba celebrit. Samozřejmě obě hvězdy později přiznaly, že šlo o promo k novému albu.

Farrah Abraham

Když se provalilo, že hvězda Náctiletých maminek Farrah Abraham natočila film pro dospělé, chvíli světu tvrdila, že žádná taková nahrávka neexistuje. Později uvedla, že se jednalo pouze o domácí video, pro osobní potřeby. Přesto to byla ona sama, kdo nahrávku prodal za více než milión dolarů společnosti, která produkuje filmy pro dospělé. Svět tak televizní hvězdu viděl i z trochu jiného úhlu. Díky videu se ostatně proslavila po celém světě.

Meg a Jack White

Populární duo The White Stripes proslulo nejen hitem Seven Nation Army, ale také vztahem, který spolu členové skupiny Meg a Jack měli. Dvojice po celou dobu existence kapely tvrdila, že jsou sourozenci, a to i přesto, že se na veřejnosti objevily dokumenty, které tvrdily něco úplně jiného. Ve skutečnosti se v průběhu kariéry vzali a zase rozvedli. Pár vše přiznal až poté, co šli hudebně každý svou cestou. Jack se později nechal slyšet, že sourozenecká dvojka dělala kapelu zajímavější.

Jussie Smollett

Začátkem roku 2019 svět obletěly zprávy, že byl herec Jussie Smollet napaden. Hvězdu seriálu Empire měli dva muži polít neznámou tekutinou a křičet na něj rasistické a homofobní nadávky, o čemž srdceryvně mluvil ve všech médiích, která mu přišla pod ruku. Policie incident nicméně vyšetřovala a přišla na to, že vše bylo nahrané, a údajné útočníky si herec dokonce sám najal. Pokud se Smollett toužil ještě víc proslavit, docílil svého. Utrhl si ostudu roku, ze seriálu ho vyhodili a byl obviněn z 16 těžkých zločinů.

Reklama

Další články

Načítám