Hlavní obsah

GTA V se dočká pokračování. V hlavní roli bude drogová mafie

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvůrci ze studia Rockstar Games se zatím snaží držet všechny informace pod pokličkou. Na internet nicméně již unikají první informace o chystané pecce GTA VI, která má ambice stát se jedním z nejprodávanějších titulů historie. Upozornil na to server PC Gamer.

GTA VVideo: archiv autorů

 
Článek

GTA V, které si odbylo premiéru již před šesti lety, je třetí nejprodávanější hrou historie. Od té doby se prodalo přes 110 milionů kopií tohoto titulu, úspěšnější byl mimochodem pouze Tetris a Minecraft.

A právě dnes již legendární pětka by se měla během několika následujících měsíců dočkat pokračování. Podle serveru PC Gamer bude příběh inspirovaný seriálem Narcos. Hlavním hrdinou bude Ricardo – obchodník s drogami, který se bude snažit propracovat až na celý vrchol drogové mafie.

Jen jeden hrdina?

Úniky zatím hovoří pouze o jednom hrdinovi. V tuto chvíli tedy bohužel není jasné, zda se dočkáme více ústředních postav, jako tomu bylo v GTA V. V pětce mohli fanoušci přepínat mezi třemi hlavními postavami a postupně prožívat celý příběh z různých perspektiv.

Děj by měl být zasazen do prostředí Vice City, což je jeden z předchozích dílů GTA. Proti svému předchůdci ale mohou případní fanoušci počítat s daleko propracovanější grafikou, a ještě větším otevřeným světem.

Foto: Rockstar Games

Ukázka ze hry GTA V

Příběh se tedy bude odehrávat na území USA, a to v 70. a 80. letech minulého století. Stejně jako předchozí díly bude i GTA VI mládeži nepřístupné, kvůli nevhodnému obsahu bude titul určen až pro hráče od 18 let.

Tvůrci nicméně příchod GTA VI zatím oficiálně nepotvrdili, stejně jako všechny uniklé informace. Na další podrobnosti si tak budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám