Garmin neuhlídal 6 nových chytrých hodinek

6
Garmin neuhlídal 6 nových chytrých hodinek
  • Nová řada se bude jmenovat Garmin Venu
  • Nových modelů se dočkají ale i další série
  • Garmin setrvá u svého OS a platebního sytému

Chytré hodinky od Garminu potěší zejména sportovce a příznivce aktivního životního stylu. Na zářijovou konferenci IFA v Berlíně výrobce chystá obměnu mnoha stávajících modelových řad a také jednu zbrusu novou.

Garmin Venu.

Tou má být podle winfuture.de řada Venu (43 mm), která používá barevný displej, umí přehrávat hudbu ze Spotify a Deezeru, zvládne Garmin Pay a také bude umět ukazovat notifikace z připojeného telefonu. Velice podobnou výbavu také nabídnou Vivoactive 4 (44 mm) a Vivoactive 4s (40 mm), ale ještě přidají GPS pro přesné sledování polohy.

Garmin Vivoactive 4.
Garmin Vivoactive 4s.

Zatímco výše zmiňované mají sportovní design, Garmin Vivomove Style mají blíže ke klasickým náramkovým hodinkám. Co se však sportovních funkcí týče, nepostrádají například senzor srdečního tepu, jak je patrné z fotografií.

Garmin Vivomove Style.

Garmin Vivomove 3 Sport a Vivomove 3s zase nabídnou díky fyzickým ručičkám možnost fungovat na nabití až dva týdny. V případě použití chytrých a sportovních funkcí to pak bude stále slušných 5 dnů.

Garmin Vivomove 3 Sport.

Všechny hodinky bude nejspíše pohánět proprietární systém od Garminu, neočekává se, že by výrobce chtěl experimentovat s operačním systémem Wear OS od Googlu stejně tak jako s jeho metodami bezkontaktního placení. Více se dozvíme na začátku září, kdy v Berlíně proběhne veletrh IFA.

Garmin Vivomove 3s.
Diskuze ke článku
skacelp
Už jsem jedny Garminy měl, za 17 000,- Kč. Děkuji, další již nechci!
Tomas
Mam uz par let fenix5 skvele hodinky po 4letech jsem si vymenil sam baterii a pracuji dal stale bezchybne. Pokud bude nova rada stale tak robusni vhodna k potapeni do hor a na sport rad si je zakoupim, jen tak dale????
Zaza
Mám fenix5 plus a naprostá paráda .
Majo
Mal som fenix 5 kde blbol barometer. Tak som ich vymenil za fenix 5x a tie sú geniálne.
Uvidíme čo prinesie nová rada fenix 6.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze