Jak se dostat z bezvýchodné životní situace

Jak se dostat z bezvýchodné životní situace

Ráda bych nastoupila do Astrální akademie, ale je toho teď tolik. Myslela jsem, že v této životní situaci budu jen chvíli a pak hned vše pomine a začnu žít svůj život. Vše se ale změnilo a já teď nemám vůbec čas a nevím, jak z toho ven. 

Ivet, o to více, bych se přimlouvala za Astrální akademii, začátky jsou vždy těžké, transformujeme život, ale sama píšeš, že nevíš, jak z toho ven. 

On nikdy nepřijde lepší čas na to, něco změnit. Vím, že je to ohraná fráze, ale je natolik pravdivá. Takové myšlenky, jako “až bude více času.. “ “až dokončím toto…” “až získám toto…”,  nás udržují v pasti hmotného světa, brání nám vystoupit z našeho automatického chování a tvořit si svůj život. Musíme říci “DOST”, zastavit se a uvědomit si v tom nátlaku světa a reality, kdo jsme my sami, co chceme od života, jaká má být naše realita a jak chceme prožít celý náš život bez ohledu na nynější tlaky okolí. 

V Astrální akademii se učíme, jak toto “DOST” povědět, a přesto je to milé a láskyplné “dost”. Jemně vezmeme vše kolem nás, pochopíme, kde se nacházíme, a následně si konečně uděláme pořádek ve vlastním životě. Pakliže cítíš, že je potřeba něco změnit, tak je potřeba to změnit.

Ty sama uvnitř cítíš, jak má vypadat tvůj život, takové ty myšlenky, kdy nám začnou lítat motýlci v břiše a naskočí husí kůže a začneme se jen tak usmívat. Jen nad samotnou myšlenkou, ve které se cítíme skvěle. Utíkáme kvůli chaosu a nátlaku do říše myšlenek a fantazie a tam žijeme náš dokonalý svět. Pojďme tyto nádherné okouzlující myšlenky vzít a zhmotnit je, dát jim život a uvést je v realitu.  

Věřím, že je v sobě máš, protože píšeš, že nevíš, jak z toho ven. Ty víš, že v momentální realitě být nemusíš, že existuje jiná a lepší, dokonalá… Jediná otázka je, jak se do této reality dostat, a to společně zvládneme v Astrální akademii. Ale dokážeš to i ty sama, jen budeš potřebovat mnohem větší vůli a vytrvalost. Zvládnout vyjít z reality, která na nás doléhá a udržuje nás v bezvýchodné situaci, není lehké, ale ne nemožné. Jen se soustřeď vždy na jeden krok před tebou a ten měj v mysli.

Zeptej se sama sebe: “Co je první, co můžu teď udělat, abych dosáhla svého cíle?”, a tento malý krůček udělej, a dokud ho neuděláš, tak tuto myšlenku drž v hlavě do té doby, než ji vykonáš.

V Astrální akademii bys byla ve skupině dalších 13 lidí, kde je neskutečně veliká podpora a pomoc, zároveň tam máš svého Průvodce, který by za tebe až dýchal a udělá všechno na světě, aby ti pomohl, když uvidí, že chceš, a budete na tom společně pracovat a my také.  Děláme vše pro to, aby Vládci Síly (studenti Astrální akademie) žili skutečně plnohodnotný život se vším všudy. Je možné stát se následně i Průvodcem a pomáhat lidem dále, a tím si zajistit také hmotnou stránku života. 

Proto milujeme Astrální akademii, tvoříme skutečně rodinu, kde se navzájem o sebe staráme. Ve skupině je síla a podpora, ale i my jsme zvládli vystoupit z tlaku hmoty sami. Jen víme, jak náročné to bylo, a nechceme, aby si tím ostatní museli takto náročně procházet, a tak se vám snažíme tento velmi těžký úkol co nejvíce usnadnit.