Jasmina Alagič: Drsné pozadí vztahu s Rytmusem! "Je to v...!" přiznala!

Jasmina Alagič a její manžel Rytmus 19

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2019 12:38 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 22:28

Moderátorka Jasmina Alagič a její manžel si projevují lásku kdekoliv a kdykoliv. Zpočátku jim to ale tak úplně neklapalo! Naopak, Jasmina ho dokonce nemohla vystát!

Jasmina i Rytmus se zpočátku potkávali jen pracovně. O lásku na první pohled ale rozhodně nešlo, naopak. Jasmině totiž bylo příjemné, že Rytmus na Instagramu upozorňoval na video ze SuperStar s ní. 

Poté al nastal zvrat. Jednou jí totiž napsal, že by ji přijel jen tak pozdravit. A rázem se do sebe zamilovali. "Věděla jsem, že je to v řiti. Ten pocit, že si sedneš k někomu, koho tak moc neznáš,řeknete si pár vět a najednou máš pocit, že jste spolu sto let," přiznala pro slovenský časopis Eva.

Jasmina také přiznává, že jejich láska přišla v nejlepší možný čas. Patrika totiž potkala v době, kdy měl za sebou hnaní se za kariérou. Už to nebyl to člověk, so toužil po tom něco si dokazovat.

"Toužil mít vyvážený život po boku někoho, koho může milovat. Myslím, že je rád za to, co našel, a prožívá to. To bys v životě neřekla, a ani já bych to do něj v životě neřekla, jaký umí být partner. Starostlivý, chápavý muž, který v první řadě myslí na tebe," básní Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)