Slovenská diva moc nepochodila, když v poslední době na instagramu zveřejňovala své fotky. Všichni se do ní totiž pustili, že vypadá smutně a že už by si měla najít nového partnera po rozchodu s raperem Rytmusem (42). 

Nyní tak změnila taktiku a ukázala raději snímek fotky Laury (11), kterou má s expartnerem Matějem Homolou (46). Jenže z jejích slov čišel smutek. „ONA. Vím, že není jen moje, ale když na ni myslím, což se děje i teď, protože je na sportovním táboře a chybí mi - jsem šťastná, že existuje. Že ji mám,“ napsala na sociální síti Dara s tím, že ji těší, že je jí holčička hodně podobná, i když má v sobě i něco ze svého otce. 

„Že je můj odraz. A já chci být ten odraz vo vodě! Abych byla vždy s ní, při ní. V dobrém, ve zlém, když jí bude smutno, bude se trápit, bude potřebovat pomoct, poradit, zachránit. Vím, že to není možné,“ rozepsala se Rolins v příspěvku, kterou pochopí asi každá maminka.

I když je jí jasné, že s dcerou nebude všechno prožívat, i tak má prý výčitky svědomí. „Ten strach a pocity výčitiek, že tam nejsem, když mě potřebuje. I takové momenty přijdou. To všechno se stane i proto, aby z ní jednou vyrostla silná žena, tak jako její máma,“ dodala ještě zpěvačka na instagramu a připojila vzkaz: „Lolo, daleko mi neuleť.“ Posléze zveřejnila i něco ze svého archivu a ukázala se světu coby malá holčička, aby porovnali, jestli je jí dívenka podobná či nikoliv.

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Fotogalerie
63 fotografií